Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloft in de trendkleur zilver | Voorbeelden & ideeën

Hou je van zilver? Dan zit je in 2023 helemaal goed! Dit is dé trendkleur van het moment en een perfecte kleur om jouw bruiloft mee aan te kleden. Het wordt letterlijk en figuurlijk schitterend!

Zilver trendkleur 2023 & perfect voor een bruiloft

Zilver is de trendkleur van 2023 en past perfect bij de gelegenheid. Want zilver geeft vanzelf een feestelijk tintje! Daarmee is het de ideale kleur voor jullie grote dag.


Trouwringen van zilver of witgoud

Houd je niet van goud? Ga dan voor trouwringen van zilver of witgoud. Het staat stijlvol en ook in zilver of witgoud is er ruime keuze. Zo zijn er ook zilveren of witgouden trouwringen met een steentje.


Trouwjurk & pak in zilver met glitter natuurlijk!

Een zilveren trouwjurk en dito pak zijn een beetje gewaagd, maar wie durft, schittert letterlijk en figuurlijk! Het is heel mooi om een zilveren outfit met wit te combineren.


Zilverkleurige pumps eronder die shinen

Met zilverkleurige pumps steel je de show. Bij iedere stap zien de gasten jou shinen. Kies ook voor zilverkleurige accessoires om je look compleet te maken.


Bruidstafel & bruidstaart ook in zilverkleur

De bruidstafel en bruidstaart kun je natuurlijk ook in deze trendkleur uitrusten. Ga voor een taart met een zilveren topping of glazuur, aangevuld met eetbare parels en witte eetbare bloemen of opgespoten bloemen en versieringen van botercrème. De gasten zitten aan een tafel die ook schittert in het zilver: van het bestek tot de servetten en kandelaars. Kies voor een subtiele zilverkleurige touch om zo alle decoraties mooi op elkaar af te stemmen.


Lees ook Trouwen in metallic

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation