Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidstaarten trends 2023 | Alle taarten nieuwtjes voor je op een rij

Eén van leukste, en zeker de lekkerste, taken tijdens de voorbereiding voor jullie huwelijk is het uitzoeken van de bruidstaart. Wil je een taart die niet alleen lekker maar ook hip is? Lees dan snel door!

Paarse bruidstaarten zijn trendy in 2023

Paars is hot in 2023! Die kleur is perfect voor een hippe bruidstaart. Een witte taart met paarse bloemen, of een geheel paarse taart met een roze eetbare bloem staat prachtig. Of wat dacht je van een toren van paarse macarons? Met blauwe bessen versier je een taart al snel in het paarse thema, en ze zijn ook nog eens heerlijk (en gezond)!

Droogbloemen decoratie op de bruidstaart

Droogbloemen zijn helemaal trendy. Ze zijn ook perfect te gebruiken als decoratie op de bruidstaart. Het voordeel is dat ze niet kunnen verwelken en daardoor mooi blijven. Je kunt ze dus ook leuk bewaren als herinnering aan jullie bruidstaart.


Lees ook Droogbloemen voor je bruidsboeket


Bruidstaarten & cup cakes in verschillende smaken met dezelfde look

Zoveel mensen zoveel smaken… Willen jullie voor ieder wat wils bieden? Ga dan voor bruidstaarten of cup cakes in verschillende smaken. Je zorgt ervoor dat het één geheel wordt door ze allemaal dezelfde look te geven.


Bekijk ook Voorbeeld foto's bruidstaarten


Aparte & persoonlijke taarttoppers in 2023

Je kunt taarttoppers gepersonaliseerd kopen met jullie namen. Die taarttoppers kun je laten maken in allerlei kleuren: van goud tot zilver, van blauw tot hip zwart.


Lees ook Voorbeelden van de leukste bruidstaart toppers


Over de top decoratie bruidstaart tafel

De bruidstaart tafel mag er wezen! Besteedt dus niet alleen aandacht aan de taart (of taarten!) zelf, maar ook aan de sweet table. Naast taart kun je ook andere zoetigheden neerzetten. Versier de tafel met ballonnen, lampjes en bloemen om het extra feestelijk te maken.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation