Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidsschoenen van Badgley Mischka

Of je nu droomt van een pump, sleehak of elegante platte schoen om in te trouwen… Badgley Mischka heeft het allemaal! In dit artikel doe je inspiratie op voor prachtige trouwschoenen van dit merk.

© Badgley Mischka | TY Lim | Shutterstock.com

Bruidsmode Badgley Mischka


Met steentjes, een mooi gestileerde bloem en in zilver, crème of zelfs knalrood: de bruidsschoenen van Badgley Mischka zijn allesbehalve onopvallend. Je steelt de show in deze prachtige schoenen! Badgley Mischka heeft overigens niet alleen bruidsschoenen, maar ook prachtige trouwjurken. Droom je van een lange sluier en een weelderige jurk? Dan zit je bij deze ontwerper helemaal goed!


© Badgley Mischka | TY Lim | Shutterstock.com

Trouwschoenen Badgley Mischka online bestellen


De bruidsmode van Badgley Mischka kun je gewoon online bestellen. Heel handig, je hoeft er de deur nog niet voor uit. Op de site vind je veel gedetailleerde informatie en foto’s zodat je een goede keuze kunt maken.


© Badgley Mischka | TY Lim | Shutterstock.com

Verkooppunten Babgley Mischka


Ook in ons land kun je de bijzondere bruidsmode van Badgley Mischka passen. Bij Koonings The Wedding Palace in het Brabantse Deurne staat je dan een onvergetelijke ervaring te wachten. Deze zaak is niet de minste: het is al jaren de vaste host van het programma ‘Say Yes to The Dress Benelux’.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation