Bruidskoekjes in combinatie met de bruidstaart

De bruidstaart is een pronkstuk op de bruiloft. Vorig jaar was het een hype om bruidstaarten aan te vullen met een lading cupcakes, cakepops of donuts. Dit jaar is het helemaal hip om een aantal bruiloftskoekjes te (laten) bakken en deze rondom de bruidstaart te draperen. Wij vinden het een heerlijke trend!

Bruidskoekjes in combinatie  bruidstaart

Bruidskoekjes en de bruidstaart


Zo’n pronkstuk als de bruidstaart verdient een mooie plek op de bruiloft. Veel bruidjes laten een speciale plek inrichten voor de bruidstaart. Een leuk aangeklede tafel is de ideale plek voor deze zoete traktatie. Er is echter nog meer ruimte op de tafel voor iets lekkers. En misschien heeft niet iedereen zin in een stukje taart. Wat je dan kan doen is een lading bruiloftskoekjes bestellen en deze rondom de taart neerleggen. Of je laat iemand regelmatig rondlopen met een heerlijke schaal koekjes. Lekker voor tussendoor!

Bruidskoekjes

Koekvormpjes voor de bruiloft


Bruiloftskoekjes zouden geen bruiloftskoekjes zijn als ze geen speciale bruiloftsvormpjes hebben. Kies voor koekjes in de vorm van een jurk, pak, pump, ringen of natuurlijk hartjes. Het draait immers om liefde. Maak met glazuur leuke versieringen op de koekjes. Leuk om samen te doen tijdens een vrijgezellenfeest of laat de kinderen op de bruiloft ter plekke de koekjes maken. Dat belooft een heerlijke kliederboel te worden, maar dan hebben de kinderen in elk geval de grootste lol. Bovendien zijn het dan ook extra speciale koekjes.Bruidskoekjes bruidstaart

Bruidskoekjes voor de bruiloft bestellen


Mocht je ervoor kiezen om de koekjes op de bruiloft door de kinderen te laten versieren, adviseren we om ook nog enkele koekjes te bestellen bij de lokale bakker. Deze zien er ongetwijfeld mooier uit en misschien smaken ze ook nog eens een stuk beter. Voor het geval dat de zelfgebakken koekjes tegenvallen, heb je altijd nog een reservedoos met vers gebakken koekjes van de bakker. Tip: laat de koekjes personaliseren met jullie namen en trouwdatum. De koekjes kunnen dan tevens functioneren als trouwbedankje!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation