Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidsaccessoires en sieraden voor de bruiloft

Het is misschien net zo’n moeilijke keuze als het kiezen van de bruidsjurk zelf: je sieraden. Je draagt natuurlijk een prachtige verlovingsring, die wordt aangevuld door een schitterende trouwring. Maar die overige sieraden... Hoe kies je ze en kan het ook teveel van het goede zijn?

Sieradenset bij je trouwjurk

Sieraden komen nooit alleen. Althans, niet op je bruiloft. Daarom bestaan er speciale sieradensets die jouw trouwjurk complimenteren. Ze sluiten aan bij je outfit en haar en laten het geheel nog meer sprankelen en schitteren. Sieradensets zorgen ervoor dat jij in het middelpunt van de belangstelling staat, de hele dag lang. En ook de momenten dat jij je sieradenset weer eens uit de kast haalt, schoonmaakt en weer draagt. Alle mooie herinneringen van de bruiloft komen weer naar boven en je ziet er direct een stuk gelukkiger uit. Dat doen sieraden met je!

Oorbellen en haaraccessoires bruiloft

Aan welke sieraden moet je denken wanneer je jouw bruiloftsoutfit helemaal compleet wil maken? Denk aan mooie, bescheiden oorbellen en de mooiste haaraccessoires. Dat kan een tiara zijn, maar ook curlies: kleine steentjes die je op verschillende plekken in het haar laat bevestigen. Een tiara kent iedereen wel, want wie droomt daar nu niet stiekem van? Met een mooie tiara voel je jezelf net een prinses op je eigen bruiloft.

Bruidsaccessoires voor elke bruid

Bruidsaccessoires houden echter niet op bij de sieraden voor in je oren of in je haar. Ook kettingen of diamanten aan je ceintuur of juist je ceintuur zelf kan net wat extra sparkle toevoegen. Mits al je bruidsaccessoires en sieraden bij elkaar niet te groot van stuk zijn, kan je eigenlijk bijna niet teveel sieraden dragen. Succes met het uitzoeken van een paar mooie sets!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation