BRIDE TO BE. Must haves voor iedere bruid

Hé happy woman! Binnenkort stap je met de liefde van je leven in het huwelijksbootje. De komende maanden zul je stralen van geluk. Wij hebben voor jou als kersverse bride to be een aantal must haves op een rijtje gezet!

bride to be

1. Notitieblokje


Waarschijnlijk heb je al jaren lang van dit moment gedroomd en heb je de grote dag al volledig gepland. Handig: een notitieboekje speciaal voor je huwelijk. Hierin schrijf je alle wensen op zodat je niets kunt vergeten. Het plannen van jouw grote dag wordt zo een stuk overzichtelijker!

2. Een Pinterest account


Dit is een van de beste tips die je kunt ontvangen. Maak een inspiratiebord aan via de app & pin alles wat naar jouw smaak is. Zo creëer je voor jezelf een moodboard waarin je jouw droom bruiloft kunt samenstellen. Een betere inspiratiebron kun je je haast niet wensen!

bride to be

3. De juiste accessoires


Misschien wel het meest belangrijke onderdeel van je outfit (naast de prinsessenjurk natuurlijk): de accessoires. Een prachtig stukje voor in je haar & een setje subtiele sieraden voor de bruid. Als bruid ga je natuurlijk een prachtige gouden of zilveren ring dragen. Een fijn kettinkje of armbandje maakt de outfit helemaal compleet. Geloof ons, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het uitkiezen van de jurk & bijpassende sieraden.

4. Bruidsmeisjes


Deze speciale dag en de aanloop ernaartoe wil je natuurlijk niet alleen beleven. Dit deel je met je lieve zus, mama & allerbeste vriendinnen. Vraag de meest dierbare personen in jouw leven of ze bruidsmeisje willen zijn. Zij zullen je helpen in de voorbereiding & bovendien heb je hulp nodig bij het omhoog houden van de jurk als je moet plassen ; ). Vraag de gelukkige(n) bijvoorbeeld middels een lief kaartje of cadeautje. Ze zullen het ontzettend waarderen dat je ze zo lief hebt.

bride to be budget

5. Het budget


Het is belangrijk om van te voren goed over het budget na te denken. Je kunt de bruiloft natuurlijk zo duur of goedkoop maken als je zelf zou willen. Praat hier van te voren goed over met je partner. Zet je wensen op een rijtje en bepaal de verwachte kosten. Zo weet je waarvoor je spaart & zul je niet snel te veel uitgeven, slim!
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation