Bloemenkransen nog steeds hip in het nieuwe seizoen

Is een tiara of een traditionele sluier niets voor jou? No worries, in 2020 zijn bloemenkransen nog steeds heel erg hip. Al verandert de uitstraling van de bloemenkrans wel; er wordt vaker één soort bloem gebruikt en je zult minder groen zien. Laat je alvast inspireren voor volgend jaar!

Bloemenkransen nog steeds hip in het nieuwe seizoen

Bruidskapsel met bloemenkransen


Bloemen horen gewoon bij een bruiloft, daar is iedereen het wel mee eens. Ze zijn romantisch, puur en fleuren de boel op. Het geven van bloemen is niet voor niets een uiting van liefde. De bruid draagt een boeket en je ziet ook heel vaak bloemen in het bruidskapsel. Jaren geleden was dat al enorm populair onder bruidjes en ook volgend jaar zet deze trend zich nog gewoon door. Sterker nog: wij denken dat een bruidskapsel met bloemen nooit uit de mode zal raken. Een bloemenkrans is een prachtig alternatief voor een tiara of een sluier.

Bloemenkransen nog steeds hip in het nieuwe seizoen

Bruidskapsel met rozen


Onder de bloemen zijn rozen misschien nog wel het meest romantisch. Niet gek dus dat deze bloemen het vaakst worden gekozen voor een bloemenkrans. De meest gekozen kleur roos is, niet verrassend, wit. De witte kleur staat op een bruiloft voor de zuiverheid van een bruid. Natuurlijk kun je ook voor een andere kleur roos in je bloemenkrans gaan. Lichtroze staat ook prachtig, of juist een knalkleur zoals dieprood laat je kapsel echt eruit springen.

Bloemenkransen nog steeds hip in het nieuwe seizoen

Losse bloemen in je bruidskapsel


Als je graag bloemen in je bruidskapsel wil hebben, hoeft het natuurlijk niet per se een krans te zijn. Een enkele losse bloem die wat groter van stuk is, zoals een roos, kan ook perfect. Je kunt ook kiezen voor een stel kleinere bloemetjes. We hebben bruiden gezien die klimop gebruikten naast de bloemen in hun haar. Staat ook prachtig! Probeer de bloemen te matchen met je bruidsboeket voor een prachtig geheel. Bruidjes met een getinte huid kunnen kiezen voor echte knalkleuren, die zullen geweldig staan. Probeer verschillende stijlen uit samen met je kapster, zodat je zelf goed kunt beoordelen wat je het mooiste vindt. Veel plezier!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation