Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bekijk de leukste kindvriendelijke trouwlocaties met speeltuin door heel Nederland

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie waar niet alleen de volwassenen, maar ook de kleine gasten zich ultiem vermaken? Ontdek de leukste trouwlocaties door heel Nederland waar kinderen de sterren van de dag zijn. Hierbij alles wat je moet weten voor een gezinsvriendelijke bruiloft!

Trouwen als gezin

Een bruiloft als gezin is een bijzondere belevenis. Maak jullie grote dag extra speciaal door rekening te houden met de kleintjes. Boek bijvoorbeeld een trouwlocatie waar een speeltuin bij zit, of waar je speciaal kinderentertainment kunt boeken. Deze dag mag ook voor jullie kindjes onvergetelijk worden!


Lees ook Heb jij bruidskinderen op je bruiloft?


Kindvriendelijke bruiloft organiseren

Gasten nemen ook hun kinderen mee, en hoe meer vrolijke gezichtjes, hoe leuker de bruiloft wordt! Ontdek tips en tricks om jullie bruiloft kindvriendelijk te maken, van speelse decoraties tot activiteiten die de kleintjes bezighouden.

Huur bijvoorbeeld een clown in, of iemand die de kinderen kan schminken. Laat een poppenshow opvoeren of maak een speciaal hoekje voor de kinderen waarin ze zich kunnen verkleden. Een knutselhoek is ook altijd een goed idee, of een hoekje waarin ze bijvoorbeeld cakepops kunnen maken. Natuurlijk is het wel aan te raden om een nanny aan te wijzen of in te huren.

Trouwlocatie kiezen waar entertainment is voor kinderen, zoals een speeltuin

Je hoopt natuurlijk op prachtig weer, zodat jullie kunnen trouwen op een locatie waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Ontdek de magie van locaties met een speeltuin, waar de kleintjes zich kunnen uitleven terwijl jullie genieten van jullie speciale dag. Klik op de link om inspiratie op te doen voor kindvriendelijke trouwlocaties in Nederland.


Lees meer Kinderen op je bruiloft? Check de kindvriendelijke ideeën


Kindervermaak bruiloft

Houd de kleintjes vermaakt tijdens de bruiloft met professioneel kindervermaak. Ontdek de beste professionals die gespecialiseerd zijn in het bezighouden van kinderen op deze bijzondere dag. Klik op de link en maak van jullie bruiloft een feest voor jong en oud!

Goodiebag kind bruiloft

Maak de dag voor de kinderen extra speciaal met goodiebags! Ontdek ideeën en tips voor leuke en kindvriendelijke goodiebags die de kleintjes met een glimlach naar huis laten gaan. Klik op de link en laat je inspireren voor een attent gebaar richting de jongste gasten. Zo zullen de kindjes ook de volgende dag nog met een glimlach aan jullie bruiloft terugdenken!


Lees ook Mijn vader & moeder gaan eindelijk trouwen met elkaar!Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation