Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bekende top modeontwerpers gaan Bridal | Haute couture trouwjurken

Als bruid wil je er op je trouwdag natuurlijk op je allermooist uitzien. De keuze voor een trouwjurk of trouwpak is daarom een belangrijke beslissing. Voor wie op zoek is naar iets speciaals en unieks, kan het een goed idee zijn om te kiezen voor een haute couture trouwjurk of outfit van een bekende top modeontwerper. In deze tekst laten we je kennismaken met enkele ontwerpers die zich specialiseren in bridal en haute couture.

Trouwjurk of outfit van top ontwerper kiezen

Wanneer je kiest voor een trouwjurk of outfit van een top modeontwerper, kies je voor exclusiviteit en vakmanschap. Het ontwerp wordt speciaal voor jou gemaakt en je bent verzekerd van een unieke creatie die perfect op jouw lichaam aansluit. Houd er wel rekening mee dat het laten maken van een haute couture trouwjurk of outfit vaak een flinke investering is. Maar het resultaat is het zeker waard: een prachtige jurk waarin jij je op en top bruid voelt.


© Everett Collection | Shutterstock·com | Sarah Jessica Parker draagt een trouwjurk van Vivienne Westwood

Vivienne Westwood

Vivienne Westwood is een iconische modeontwerpster die bekend staat om haar eigenzinnige en uitgesproken stijl. Ook in haar bridal collectie vind je deze kenmerkende stijl terug. Westwood maakt gebruik van bijzondere materialen en kleuren, en speelt met verschillende texturen en vormen. Haar couture trouwjurken zijn ware kunstwerken, en worden met de hand gemaakt in haar atelier in Londen.


© HeukersMedia | Shutterstock·com | Trouwjurken van Victor&Rolf

Victor&Rolf

Viktor&Rolf is een Nederlands modehuis dat wereldwijd bekend is om zijn haute couture collecties. Ook op het gebied van bridal heeft het merk veel te bieden. De trouwjurken van Viktor&Rolf zijn vaak opvallend en uitgesproken, met bijvoorbeeld volumineuze rokken en bijzondere details. De ontwerpers werken graag met verschillende stoffen en structuren, waardoor hun creaties een unieke uitstraling hebben.


© Telly | Shutterstock·com | Dior bridal

Dior de bridal selection

Het Franse modehuis Dior is natuurlijk een begrip in de modewereld. Ook op het gebied van bridal heeft Dior veel te bieden. In de bridal selection van Dior vind je prachtige trouwjurken en outfits, met elegante lijnen en subtiele details. Het merk werkt met hoogwaardige materialen en afwerkingen, en zorgt ervoor dat elke bruid straalt op haar grote dag.


© Reza Syathir | Shutterstock·com | Trouwjurk van Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker is een Nederlandse modeontwerper die bekend staat om zijn elegante en vrouwelijke ontwerpen. Ook op het gebied van bridal heeft Van den Krommenacker veel te bieden. Zijn trouwjurken zijn vaak romantisch en klassiek, met bijvoorbeeld kanten details en een mooie pasvorm. Naast trouwjurken biedt Addy van den Krommenacker ook andere bridal outfits aan, zoals bijvoorbeeld elegante broekpakken voor de bruid die eens iets anders wil dan een traditionele jurk.

Van welke designer zou jij graag een trouwjurk willen dragen?
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation