Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

10 Dingen die je als bruid mag doen

Als bruid heb je op de dag van je bruiloft nu eenmaal speciale privileges. Op die dag zal er niemand raar opkijken als je ’s ochtends al aan de drank zit of als je met een helikopter aankomt in plaats van de auto. En er zijn nog meer leuke dingen die alleen jij als bruid kan maken op je bruiloft!

Voordelen van een bruid zijn


1. Je mag alles wat je wordt voorgeschoteld opeten. De weken van diëten zijn voorbij, je ziet er goed uit en vandaag mag je genieten! Niemand kijkt je raar aan als je aan je derde stuk taart begint.

2. Je geeft niks meer om het weerbericht. Dagenlang maakte je je zorgen over het weer op the big day, maar nu het eenmaal zo ver is mag het van jou sneeuwen en onweren: jij bent veel te druk met genieten om er last van te hebben.

3. Je gaat een speech geven en iedereen zal luisteren! Speeches zijn niet uitsluitend voor mannen, jij hebt ook je zegje te doen en bedankjes uit te delen.

Bruidegom kussen


4. Je mag je bruidegom zoveel kussen, knuffelen en lieve woordjes influisteren als je wilt. Iedereen vindt het romantisch en lief, want daarvoor trouwen jullie tenslotte.

5. Je neemt een ‘hulpje’ mee naar het toilet. Nu hebben vrouwen altijd al de neiging om samen naar het toilet te gaan, maar nu heb je daadwerkelijk iemand nodig om je jurk vast te houden.

6. Je hebt een entourage. Heel vanzelfsprekend dat je continu vergezeld wordt door je bruidsmeisjes, bloemenmeisjes en bruidsjonkers. Daar komt de bruid!

Over de top entree op jullie bruiloft


7. Jouw entree is zoals een James Bond-film. Compleet met helikopter, of juist supervette sportwagen, een rode loper en natuurlijk paparazzi.

8. Je hebt iemand die al jouw spullen draagt. Normaal draag je natuurlijk zelf je bodemloze handtas met make-upjes, parfum, zakdoekjes, telefoon, etcetera, maar vandaag draagt iemand anders die tas voor je – jij hebt tenslotte je handen vol aan je bruidsboeket en je glas champagne.

9. Je mag een lijst maken van mensen die je (niet) mag. Je moet wel streng zijn op de gastenlijst, als je iedereen uitnodigt die je kent wordt het een dure bruiloft. Stiekem een leuke klus!

10. Je mag in de ochtend al aan de drank. Who cares als jij direct uit bed een glas champagne achterover klokt? Dat is juist de beste manier om wakker te worden op je bruiloft! Drink gedurende de dag tussendoor wel genoeg water om gehydrateerd te blijven.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation