Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Huwelijkscadeau in Breukelen

Wat geven wij het bruidspaar?

Als een trouwkaart bij je op de deurmat ploft is een van de eerste vragen: wat geven wij het bruidspaar? Voor naaste familie is die vraag meestal nog wel te beantwoorden, maar voor vrienden en kennissen kan dat best een zoekplaatje worden.

Jullie kunnen dat voorkomen door bij je favoriete winkels cadeaulijsten neer te leggen en dat op de trouwkaart te vermelden. Willen jullie geld vragen, zet er dan het bekende envelopje op.

Huwelijkscadeau tips
Met een cadeaulijst voorkom je dat je stapels peper- en zoutvaatjes krijgt. Vooraf zoek je in jullie favoriete speciaalzaken cadeaus in verschillende prijsklassen uit. De winkel zet die op jullie cadeaulijst. Via de vermelding op de trouwkaart kunnen jullie gasten de lijst bij de winkel inzien, een keuze maken en afrekenen. De winkel streept af wat is verkocht, zodat je niets dubbel krijgt, en levert de feestelijk ingepakte cadeaus met de namen van de gevers erop en in overleg met de ceremoniemeester op de trouwlocatie af. Handig!

Geschenkideeën voorbeelden
Vanzelfsprekend kunnen cadeaulijsten ook digitaal via de website van de winkel worden bekeken. De winkel zet jullie lijst dan online. Na inloggen kunnen jullie gasten een cadeau uitkiezen en afrekenen. Wat ook kan is een speciaal voor het bruidspaar geopende website met daarop de winkels en de geschenklijsten. Vraag in de winkel naar wat er allemaal mogelijk is. Zij helpen je graag verder met tips en adviezen.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation