Trouwen zoals jullie zelf graag willen

(2)

Beoordeel

Georgette Wekking

Trouwen zoals jullie zelf graag willen, van harte welkom!

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke tijd gaan jullie tegemoet. Er moeten keuzes gemaakt worden, knopen doorgehakt worden over van alles en nog wat, gelukkig allemaal leuke dingen maar soms valt het niet mee om de goede keuzes te maken, dat weet ik uit ervaring.

Ook kun je tegenwoordig je eigen trouwambtenaar ( Babs ) meenemen in de vorm van een zelfstandig trouwambtenaar, die je zelf uitkiest en waarvan jullie vinden dat die bij jullie past, een klik hebben met diegene die jullie verhaal gaat vertellen is van groot belang. Ik ben een mensen mens en zorg er graag voor dat een ieder zich snel thuis voelt en lekker zichzelf kan zijn.

Wat uiteraard ook van groot belang is dat het geen standaard verhaal moet worden maar een verhaal wat over jullie gaat, met de nodige emotionele momenten maar waar ook ruimte is voor een stuk humor, tenslotte is het feest! 

Trouwen in het buitenland

Steeds populairder is elkaar het jawoord geven op een voor jullie romantische plek ergens waar wellicht altijd de zon schijnt , of boven op de berg in Zwitserland, alles is bespreekbaar.  Een ceremonie die dan in het Nederlands gesproken wordt op jullie verre bestemming, alles kan.

Ook is het mogelijk de ceremonie in het Engels of het Duits te laten vertalen door mij.

"Ik zal er alles aan doen om een hele persoonlijke ceremonie neer te zetten in een informele sfeer."

06-22263466

Adres: Hein Meyerstraat 44 7132 CX Lichtenvoorde

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Lyanne en Martin

5

op 04-09-2018

Zoals alles in je leven gaat met een lach en een traan is ook onze trouwdag niet anders verlopen. Hoe vaak heb ik hardop gezegd 'als het maar geen 35 graden wordt'. Ik heb mijn zin gekregen, het regende de hele dag. Maar dankzij onze fijne familie en vrienden, dankzij de inzet van Mike en zijn team van de strandlodge en zeker ook dankzij het vanaf het eerste telefoontje aanwezige enthousiasme van de warmste trouwambtenaar ooit is onze trouwdag helemaal geworden zoals we hoopten. Kleine details, adviezen en een luisteren oor hebben ons geholpen om zo dicht mogelijk te komen bij onze wensen. Dat onze vier prachtige dochters op deze manier bij de ceremonie werden betrokken was een prachtig geschenk. Knus, warm, een tikkeltje gek en oprecht zo hebben we je ervaren. De juiste snaar weten te raken, een speech overnemen en het zelf niet helemaal droog kunnen houden, zichtbaar genieten van de liefdevolle momenten op onze dag. Georgette heel erg bedankt voor je onvergetelijke bijdrage en blijf genieten van alle gelukkige mensen die je in dit vak nog zult tegen komen. Met vriendelijke groet, Lyanne en Martin

Nathaly & Chris

5

op 13-06-2018

Wat zijn wij blij dat wij jou hebben mogen leren kennen. Na ons gesprek in Bad Boekelo waar wij onze bruiloft hebben mogen vieren, kregen wij jou naam door. We hebben direct contact met je opgenomen en direct de 1e seconde was er een bepaalde klik. Afgesproken bij jou thuis om elkaar beter te leren kennen en door te nemen wat onze wensen zijn. Het voelde alsof we thuis waren. We hebben zo'n fijn gesprek gehad en het was al helemaal niet dat wij jou pas voor de eerste keer zagen. Ook die keer dat je bij ons thuis kwam en je onze kinderen leerde kennen, zij waren ook direct met je aan het knuffelen. We zijn ontzettend blij dat wij jou hebben gekozen als onze trouwambtenaar. Wat een super mooi verhaal heb je verteld tijdens de ceremonie en dat ondanks dat je zelf op deze dag, op het tijdstip dat wij onze ceremonie hadden ook nog een telefoontje verwachte van je zoon. Je deed het gewoon even zonder dat wij daar ook maar iets van hebben gemerkt. Dan mag je echt stellen dat je een supervrouw bent die werk en privé gescheiden kan houden. Wij hebben respect voor je en willen je aan iedereen aanraden. Een topvrouw, met een gouden hart. Iemand die jou een bijzondere ceremonie kan geven net zoals je bij ons hebt gedaan. Lieve Georgette bedankt voor alles wat je gedaan hebt en ook hoe je onze 2 grote jongens bij de ceremonie hebt betrokken. Wij hebben een topdag gehad mede dankzij jou.

Ga naar een verwante categorie

Hein Meyerstraat 44

7132 CX Lichtenvoorde

06-22263466