Trouwen zoals jullie zelf graag willen

Georgette Wekking

Trouwen zoals jullie zelf graag willen, van harte welkom!

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke tijd gaan jullie tegemoet. Er moeten keuzes gemaakt worden, knopen doorgehakt worden over van alles en nog wat, gelukkig allemaal leuke dingen maar soms valt het niet mee om de goede keuzes te maken, dat weet ik uit ervaring.

Ook kun je tegenwoordig je eigen trouwambtenaar ( Babs ) meenemen in de vorm van een zelfstandig trouwambtenaar, die je zelf uitkiest en waarvan jullie vinden dat die bij jullie past, een klik hebben met diegene die jullie verhaal gaat vertellen is van groot belang. Ik ben een mensen mens en zorg er graag voor dat een ieder zich snel thuis voelt en lekker zichzelf kan zijn.

Wat uiteraard ook van groot belang is dat het geen standaard verhaal moet worden maar een verhaal wat over jullie gaat, met de nodige emotionele momenten maar waar ook ruimte is voor een stuk humor, tenslotte is het feest! 

Trouwen in het buitenland

Steeds populairder is elkaar het jawoord geven op een voor jullie romantische plek ergens waar wellicht altijd de zon schijnt , of boven op de berg in Zwitserland, alles is bespreekbaar.  Een ceremonie die dan in het Nederlands gesproken wordt op jullie verre bestemming, alles kan.

Ook is het mogelijk de ceremonie in het Engels of het Duits te laten vertalen door mij.

"Ik zal er alles aan doen om een hele persoonlijke ceremonie neer te zetten in een informele sfeer."

06-2263466

Adres: Hein Meyerstraat 44 7132 CX Lichtenvoorde

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

Hein Meyerstraat 44

7132 CX Lichtenvoorde

06-2263466