Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Origineel Kadootje Voor ieder bruidspaar een cadeau

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Origineel Kadootje Vraag informatie aan
Dhr. Rob Ivens
Landelijk

Huwelijksbedankjes

Willen jullie voor jullie trouwdag graag unieke gepersonaliseerde huwelijksbedankjes voor de gasten, ouders, getuigen of ceremoniemeester? Wij kunnen persoonlijke en unieke bedankjes verzorgen binnen ieder budget. Ons ruime assortiment glaswerk kunt u laten graveren als huwelijksbedankjes. Al ons glaswerk kan gegraveerd worden met persoonlijke teksten en afbeelding. Eventueel kan voor de afbeelding ook de afbeelding van jullie trouwkaart gebruikt worden. Zo worden jullie huwelijksbedankjes extra persoonlijk en dus extra leuk om kado te geven. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een eigen ontwerp voor jullie bedankjes. Wij maken graag jullie trouwdag compleet met mooie bedankjes.

Tip: Bekijk ook onze pagina's: Getuigen Cadeau, Ceremoniemeester cadeau, Bruiloft bedankjes, en Huwelijksbedankjes voor ouders voor meer inspiratie. 

Huwelijkscadeau

Wilt u de kersverse bruid en bruidegom verrassen met een origineel huwelijkscadeau dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een kristallen hart met een persoonlijke tekst of een mooi gedicht. Of 2 champagneglazen gegraveerd met namen en trouwdatum als cadeau voor het bruidspaar. Tevens kan ons glaswerk gegraveerd worden met de afbeelding van de trouwkaart.

Onze huwelijkscadeaus variëren van spiegels tot champagnepakketten en van kristallen harten tot waxinelichtjes. Op deze manier kunnen wij binnen ieders budget een passend cadeau verzorgen. Wij graveren graag een mooi huwelijkscadeau voor u.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mariette

Op 04 sep 2018

Hele mooie glazen en precies zo gegraveerd als gevraagd

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation