Welke.nl
Bruiloft muziek

Van sfeervol tot swingend

De juiste bruiloft muziek maakt jullie feest écht compleet. Na een geweldige, emotionele dag is het heerlijk om samen met jullie dierbaren lekker te kunnen dansen of te genieten van mooie melodieën.

lees verder

Bruiloft muziek

Laat je inspireren

Bijzonder: een volkszanger op jouw bruiloftsceremonie

en jij super fan van het Nederlandstalige levenslied? Kun je je helemaal vinden in de songteksten van André Hazes of gaat bij jullie thuis altijd het dak eraf bij een nummer van Frans Bauer? Dan zou het wel heel bijzonder zijn als er een volkszanger op jullie bruiloft optreedt!

Live muziek overdag op je bruiloft

Met goede muziek maak je sfeer en stemming, daarom wil je zowel overdag als ’s avonds passende muziek ten gehore (laten) brengen. Bij muziek overdag kun je bijvoorbeeld denken aan licht klassieke, sfeervolle muziek. Of achtergrondmuziek in een moderner genre. Denk je aan live muziek, dan kun je een strijkje inhuren of een klein kamerorkest. Ook een pianist of harpiste kan voor de juiste sfeer zorgen.

Swingend de kerstsfeer in met deze kerstsongs

Er zijn van die kerstliedjes die niet zo populair zijn, maar wel de pan uit swingen! We hebben een top 5 swingende Kerstnummers voor je op een rij gezet. Laat alles even los en dans jezelf de kerstsfeer in.

Laat een uniek en persoonlijk liedje schrijven!

Ben je op zoek naar een unieke en persoonlijke touch voor je bruiloft? Laat dan je eigen liedje schrijven! Singer-/songwriters, zoals Delise, maken helemaal op maat voor jou een liedje en komen deze graag op jullie bruiloft spelen.

Waar moet je aan denken bij het trouwfeest?

Het dak moet er natuurlijk af op het feest der feesten! Voetjes van de vloer en de heupen los, dus tijd om een leuke band te boeken. En nu maar hopen dat je gasten ook te porren zijn voor een dansje.

Waarom een drive in show?

Een drive in show zorgt voor een spetterend feest op welke locatie dan ook. Sommige bedrijven die in drive in show aanbieden zijn zeer flexibel en kunnen op elke locatie – hoe klein of onbegaanbaar dan ook – een mooie drive in show neerzetten. Welke drive in show past bij jullie bruiloft?

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation