Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen in Limburg is goedkoper

Hoe leuk zou het zijn dat je het buitenland gevoel in je bruiloft kan verwerken zonder over de grens te gaan? Dan moet je in Limburg zijn! In slechts 2 uur ben je van Amsterdam in Maastricht en dat is een wereld van verschil!
trouwen limburg

1: Limburg staat vol met romantische kastelen en robuuste landgoederen

Natuurlijk vind je overal in Nederland leuke en romantische kastelen om te trouwen, maar in Limburg liggen alle kastelen en landgoederen in een heerlijke landelijke of bosrijke omgeving. Zelfs aan de rand van Maastricht ligt een mooi Kasteel in een rustige omgeving aan het water. En vergeet ook niet de wijngaarden en grotten die je trouwdag een extra uniek element geven.

trouwen limburg

2: Uitgestrekte vlakten en een bergachtig landschap kenmerken de provincie

Hoe zuidelijker je komt hoe minder bebouwing je ziet. Je rijdt berg op – en af en kijkt uit over grasvelden met gewassen, koeien en geiten. Ook zien alle huizen er in Limburg anders uit. Er bestaan bijna geen wijken met rijtjeshuizen en grote flats kennen we al helemaal amper in Limburg.

trouwen_limburg_tafelen

3: Bourgondisch tafelen is echt aan de Limburgers besteedt

Samen aan tafel met heerlijk eten gemaakt van regionale producten. Hier in de omgeving wordt nog veel eten zelf geproduceerd. Ook veel trouwlocaties verbouwen hun eigen groente of krijgen dit van lokale boeren. Vervolgens vinden we het heerlijk om uren aan tafel te zitten.

trouwen_limburg_ceremonie

4: In Limburg zijn we rustig en relaxt, geen haast cultuur

De mensen zijn hier gewoon relaxt, rustig en minder zakelijk ingesteld als in de Randstad.

trouwen_limburg

5: Trouwen in Limburg is goedkoper dan in de rest van Nederland

In Limburg is het leven goedkoper als in de rest van het land, trouwen in Limburg dus ook. Uiteraard moet je familie een stukje reizen, maar veel gasten maken er een leuk weekendje Limburg van, er is hier immers genoeg te beleven.
Trouwen in Limburg, het gevoel van buitenland, maar een stuk dichterbij! Laat je verder informeren door Love Wedding Planning

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation