Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kiezen tussen huwelijkscadeau en geld overbodig

Als je deze blog leest dan heb je vast huwelijksplannen of ben je uitgenodigd voor een huwelijk. In beide gevallen een heerlijk vooruitzicht op een feestelijke dag met het bruidspaar als stralend middelpunt. Een dag om volop van te genieten. Want trouwen is liefde, trouwen is speciaal en bij trouwen gaat het om aandacht. En dat geldt niet alleen voor de grote dag zelf, maar net zo goed voor het huwelijkscadeau; een liefdevol, speciaal cadeau waar aandacht aan is besteed.


Maar wat doe je als er als cadeautip het overbekende envelopje staat? Niet gek, want een bruiloft is kostbaar en het bruidspaar is ongetwijfeld blij met een mooi geldbedrag. Maar als gast is het toch een beetje dubbel. Een bruidspaar gun je een gevulde envelop van harte, maar het voelt alsof je er als gast geen moeite voor hoeft te doen. Geld is een beetje saai en geen blijvende herinnering. Voel jij dat ook zo? Lees dan vooral verder. Want we hebben iets heel leuks. Ken je het oude vriendenboekje nog vroeger? Of het verzamelen van A4’tjes voor een feest en deze bundelen in een soort boek? Inmiddels een beetje old skool, maar nog steeds oh zo leuk.

De website Vriendenboeken.nl heeft dat goed begrepen. Via Vriendenboeken.nl kun je nl. samen met alle gasten een HuwelijksVriendenboek maken, een soort gastenboek; een heerlijk feel good cadeau, waar de liefde, vriendschap en aandacht van en voor het bruidspaar vanaf spat. Het A4tje of vriendenboekje van vroeger vul je nu gewoon thuis achter je computer in en als iedereen klaar is kun je het vriendenboek laten drukken. Super simpel en iedereen kan het. En omdat je het invult met alle gasten betaal je gemiddeld tussen de € 1.50 en € 2.00 per persoon aan het vriendenboek mee. Daar kan dan vast nog wel extra geld of presentje bij. Een super persoonlijk cadeau én een mooi geldbedrag voor de pasgetrouwde stel! Hoe fijn is dat!

Dat wordt genieten voor het bruidspaar (én voor de gasten) op de grote dag zelf. En wij weten zeker dat dit vriendschapsboek over 50 jaar nog steeds een heel dierbaar en bijzonder cadeau is.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation