Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

‘t Sfeerhuys - officiële trouwlocatie

Een restaurant, terras en feestlocatie in hartje Nijmegen en tegelijkertijd in een verrassend landelijk en groen stukje stad.

Het Sfeerhuys is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Nijmegen en uniek in Gelderland.Een intieme ceremonie in het park, de bruidstaart op het terras en diner en feest in onze zalen; dat alles maakt je trouwdag tot een onvergetelijke dag. Een heerlijke plek om te eten en te feesten. Én een unieke plaats om te trouwen.

’t Sfeerhuys exclusief voor jullie feest

De trouwlocatie is exclusief voor jullie feest, zowel binnen als buiten. Jullie stellen de dag samen en kiezen dagindeling, diner of buffet, hapjes en muziek en wij adviseren hierin met plezier. Bijna alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat het jullie persoonlijke feest wordt met een heel eigen sfeer.

Trouwen in de buitenlucht

Wordt het een outdoor bruiloft? Bij ons kun je buiten trouwen, in de tuin onder de wieken van de Witte Molen. Als je wilt, plaatsen we ons prieel op het gazon met de bomen van het Florapark als natuurlijke achtergrond.

Trouwen in onze Sfeerkamer

Trouw je in herfst of winter of is het weer minder stabiel op je trouwdag, dan richten wij onze Sfeerkamer sfeervol in en zetten we onze bank waarop je als bruidspaar samen plaatsneemt in deze ruimte. ‘t Sfeerhuys heeft een eigen piano. Natuurlijk zorgen we, wanneer nodig, voor geluidsversterking en adviseren we in een eventuele muzikale omlijsting. Trouwen in de trouwzaal van ‘t Sfeerhuys – onze Sfeerkamer – wordt als heel persoonlijk ervaren.

Alle gasten naar de zin

Een trouwdag is een familiefeest, een dag voor jong en oud. Door onze ruimtes ieder een eigen bestemming te geven, kunnen je gasten dansen in de ene ruimte en praten in de andere. Zo heeft iedere gast het naar de zin. Bij mooi weer maken we natuurlijk gebruik van het terras dat uitkijkt op het Florapark. Naast de Witte Molen vind je de kinderboerderij en een kapelletje. Een heerlijke omgeving met een fijne sfeer. En voor prachtige foto´s hoef je niet ver te gaan.

Mooiste Dag

Daarmee houdt wat ons betreft de rol van ‘t Sfeerhuys de Looimolen bij uw Grote Dag niet op. U kent ons ongetwijfeld van een goed verzorgde receptie, een feestelijk diner aan gedekte tafels of in buffetvorm of van een knallende feestavond. In goed overleg met u, het aanstaande bruidspaar, maken we úw Mooiste Dag helemaal zoals u dat wilt: de mooiste die er is dus, om nooit meer te vergeten!

Voor meer informatie ga naar ‘t Sfeerhuys
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation