Slot Doddendael

Wie over de monumentale eikenlaan het landgoed oprijdt wordt verrast door de prachtige boomgaarden, tuinen en het mooie witte kasteel omringd door een slotgracht. Slot Doddendael is een bijzondere locatie voor jullie huwelijk midden in het land van Maas & Waal met tal van mogelijkheden.

Binnenplaats-Slot-Doddendael
Slot Doddendael ligt dicht bij Nijmegen. Op maar een paar autominuten afstand van de grote snelwegen. Toch ligt het slot heerlijk rustig en heeft het een grote gratis parkeerplaats.

huwelijk-boomgaard
Het wettelijk huwelijk onder de kastanjeboom, een toost met een glas champagne in de kasteeltuin, Italiaans diner in de boomgaard of een spetterend avondfeest in het koetshuis met aansluitend een overnachting in één van de kasteelkamers.

doddendael-boomgaard
Trouwen op Slot Doddendael is als een droom wat uitkomt! Alles is mogelijk op Slot Doddendael van intiem tot uitbundig. De ruimtes in het slot zijn authentiek in een modern jasje waar wij onze gasten graag voorzien van een hoog service niveau, culinaire gerechten uit onze keuken en een uitstekende ambiance waar ieder zich thuis voelt.


Ieder huwelijk is uniek en de eigenaren, Jan Willem & Fabiënne ’t Hooft-Braam, maken graag een vrijblijvende afspraak, om jullie wensen en mogelijkheden te bespreken.


Uiteraard bieden zij ook diverse arrangementen en daar behoort overnachten in een prachtige bruidssuite natuurlijk ook bij. Slot Doddendael…een ontdekking!

kasteelkamers-gang-klein
Voor meer informatie ga naar Slot Doddendael
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation