Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Al je stationnary in één stijl met cotton bird

Het trouwthema staat vast, sfeerbeelden fonkelen in je hoofd, alles begint met het ontwerpen van een bijzondere trouwkaart die de sfeer van jullie aankomende grote dag meegeeft. Eens de trouwuitnodiging bij de gasten, trekken we jullie gekozen huisstijl door in al het drukwerk dat je nodig hebt voor een uniek feest!

De aankondiging van het jawoord!

Luxe trouwkaarten met goudfolie, vintage trouwkaarten omhuld met zachte kalk of eerder klassieke trouwkaarten met gedroogde bloemen, voor elk wat wils! Naast het ontwerpen van je trouwkaarten, hebben wij ook aan andere handige items gedacht zoals adresetiketten, sluitstickers voor de envelop en RSVP-postkaarten zodat jullie gasten jullie op de hoogte houden van hun komst.

De mooiste dag van jullie leven!

… en daar komt heel wat bij kijken! Koppel ‘slim gezien’ aan ‘mooi gedaan’ en jullie bruiloft verloopt op wieltjes! Geen verloren gelopen gasten dankzij een trouwbord die de locatie aangeeft. Iedereen op tijd dankzij een programmawaaier die de dagplanning aangeeft. Tafelnummers en naamkaartjes zodat ieder z’n plekje kent en menukaarten die doen watertanden! Etiketten vuurwerksterretjes voor een magische intrede als Mr en Mrs, we hebben het allemaal!

Een onvergetelijk trouwfeest dankzij ongelofelijke gasten!

Verwen je gasten met gepersonaliseerde huwelijksbedankjes. Een geurige kaars voor hun warme lach op jullie grote dag, een verrassingsdoosje te vullen met iets om van te smullen, of een fles etiket voor een ‘bottle of hapiness’!

Een terugblik naar de dag van toen…

Een mooie elegante bedankkaart voor jullie lieve gasten als blijvende nostalgische herinnering aan de bruiloft. Zet jullie mooiste trouwfoto in de schijnwerpers, als een magnetische polaroid, als fotostrip/boekenlegger, of als trendy bedankkaart met afgeronde hoeken, en dat natuurlijk nog steeds in jullie gekozen huisstijl! Hebben jullie nog meer leuke trouwfoto’s? Cotton bird biedt sinds kort ook fotoboeken aan!


Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation