Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dit zijn de dresscode trends van 2020

Zoals elk jaar zijn er een heleboel nieuwe trends en nieuwe bruidsmode. Waar vorig jaar mannen de show stalen met een strak gekapte baard, zijn dit jaar gladgeschoren gezichten weer helemaal hot. Ook voor vrouwen hebben we enkele tips om te stralen op een bruiloftsfeestje!

Donkere bruiloftspakken met printje

In 2018 draaide het om effen pakken die strak gesneden waren, het liefst op maat gemaakt. Dat staat natuurlijk het mooiste. In 2019 zien we iets meer variatie in streepjes en zelfs stipjes. De kleur blijft bescheiden, een mooie donkergrijze kleur, zwart of donkerblauw. Lichtgrijs zien we ook, maar een stuk minder dan voorheen.

Bretels zijn sexy in 2020

Oké, waren bretels ooit niet sexy?! Anyway, wij zijn heel erg blij dat bretels helemaal hot zijn in 2019. Niet alleen voor de bruidegom, het liefst zien wij zoveel mogelijk mannen in bretels. Ze zitten ook nog eens comfi!

Glad geschoren mannen

Een groot verschil tussen 2018 en 2019 is dat we de baard zien verdwijnen. Jammer, we zagen een mooi verzorgde baard graag. Toch heeft een heerlijk zachte en gladde huid ook wel iets. De bakkebaarden worden echter weer hip, dus we hebben nog wel iets om naar te kijken.

Zonnehoeden op de bruiloft

Voor de ladies die naar een zomerbruiloft gaan zeggen we: neem je zonnehoed mee. Dit item is niet alleen functioneel, maar zeker ook een modestatement. Zoek er dus eentje uit met zorg, want dit is het moment dat je echt de show kunt stelen met een hoed.

Basic bruiloftsjurkjes

In 2020 draait het vooral om basic jurkjes, of beter gezegd: minimalistische jurkjes. Een simpele jurk is de kracht van de schoonheid volgend jaar. Kies dus iets dat heerlijk comfortabel zit, want dan straal je des te meer. Qua sieraden mag je juist weer all out gaan, dat past mooi bij je basic jurkje. Draag je open schoenen? Dan zijn sierlijke sokken een must. Losse kapsels zijn in 2020 ook helemaal hip.

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation