Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloftstrends van 2020: jumpsuits en veel kant

Hoewel het jaar nog niet voorbij is, kunnen wel alvast een terugblik werpen op de bruiloftstrend van het afgelopen jaar. Op het gebied van bruidsmode was 2020 een jaar waarin veel nieuwe dingen werden gepresenteerd, zoals de bruidsjumpsuit. Het idee is even wennen, maar de jumpsuits zijn echt prachtig. Laat je inspireren!

bruidsjumpsuit van kant
Fotocredit: Creative Lab | Shutterstock.com

Bruiloftsjumpsuits van kant

Zoals veel bruiloftstrends was de jumpsuit er eentje waar de bruiden even aan moesten wennen. De modewereld omarmde de bruiloftsjumpsuit echter direct en in 2020 zagen we dan ook veel verschillende bruiloftsjumpsuits. Vooral de jumpsuits met veel kant erin verwerkt werden de favoriet van het publiek en we zagen zelfs later in het jaar voorzichtig her en der een jumpsuit op een bruiloft. Bruiloftsjumpsuits zijn erg bewerkelijk, net zoals de bruidsjurk eigenlijk. Er is daarom voor iedere bruid wel een passende jumpsuit te vinden, als de bruid in kwestie graag voor een jumpsuit wil gaan.

Creative Lab  Shutterstock  com
Fotocredit: Creative Lab | Shutterstock.com

Bruiloftsjumpsuit voor iedere bruid

Als je ook een bruiloftsjumpsuit overweegt dan is het misschien wel handig om te weten dat er ontzettend veel verschil zit tussen de ene bruiloftsjumpsuit en de andere. Kan je dus in je favoriete bruidswinkel geen jumpsuit vinden die bij jouw smaak past, wees dan niet getreurd. In online bruidswinkels wemelt het van de bruiloftsjumpsuits. Dat betekent overigens niet dat je een jumpsuit online moet bestellen, je kunt nog steeds naar een echte winkel toe en de hele dag heerlijk bruiloftsjumpsuits passen en uitproberen.

bruidsluier met veel kant

Bruidssluiers met veel kant

Iets anders wat in 2019 opviel is het gebruik van kant. Kant zal altijd één van de meest romantische stoffen blijven en nooit verdwijnen uit de bruidsmodewereld, maar afgelopen jaar werd er opvallend veel gebruik van gemaakt. Vooral op het gebied van bruidssluiers zagen we heel veel bewerkingen met kant. Prachtig, als je het ons vraagt. Elegant, chique, tijdloos, klassiek. Wij houden van kanten bruidsmode!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation