Zondag 13 maart 2022 | Bruidsbeurs in Amstelveen

Trouw je in 2022 | 2023 of ben je pas gevraagd? Begin je net met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle prachtige trouwringen, locaties en trouwjurken niet missen. Bij WeddingFair Amstelveen krijg je een berg info en inspiratie van trouwspecialisten; zo krijg je vakkundige antwoorden op al jouw vragen.

Beleef bruidsmode voor hem en haar


Je kunt de lekkerste taarten proeven, er is veel aandacht voor bruids-beauty door specialisten die jou laten zien hoe jij kunt stralen. De bruidegom niet te vergeten kan voor zijn gehele outfit inclusief accessoires terecht op deze beurs. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren. Met specialisten op het gebied van styling, accessoires, bruidsmode, herenmode, visagie, openingsdans, huwelijksreis, fotografie en vervoer kun je alle informatie vinden die je zoekt.


Veilig beursconcept


Samen met de trouwspecialisten zorgen ze voor ruimte en tijd om jullie veel aandacht te geven. Er is veel bewegingsruimte om voldoende afstand te houden en ze zorgen ervoor dat er geen drukte ontstaat op de beursvloer. Het is verplicht je vooraf aan te melden.


Cadeau


Bij de beurzen van WeddingFair ontvangen alle bruiden een goodiebag en het splinternieuwe jaarboek van de Bride-to-be Weddingplanner vol met tips and tricks voor het plannen van de bruiloft. Meer dan 200 pagina’s die je kunnen helpen met de voorbereiding voor jullie grote dag. Als kers op de taart krijgen alle kids een leuk cadeautje!

WeddingFair Amstelveen zondag 13 maart 2022 van 10:30 uur tot 16:30 uur. Emergohal, Langs de Akker 3, 1186 DA Amstelveen. Gratis entree. Voor meer informatie ga naar WedingFair.
Zin in een andere bruidsbeurs?


Bekijk dan de bruidsbeurs agenda 2022. Het mag weer!
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation