Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Win een Size Zero Facial behandeling

Size Zero is de snel groeiende weightloss formule van entrepreneur Tamara Elbaz. Dankzij de uniek Easy Shape trainer word je lichaam binnen no time slanker en strakker maakt. Sinds kort is Size Zero uitgebreid met een nieuwe innovatieve Facial behandeling. Vanaf nu kan ook de hardnekkige onderkin binnen een uur tijd worden aangepakt!

Hoe werkt het?

Hetzelfde Easy Shape Trainer apparaat dat het lichaam binnen no time slanker en strakker maakt, is nu toepasbaar als Facial. De hardnekkige onderkin, opgezwollen wangen en rimpels worden aangepakt dankzij de zogeheten Face Pillow. Na de eerste behandeling is er een opmerkelijk verschil zichtbaar in de structuur van de huid. De ongewenste onderkin en rimpels zijn een stuk minder zichtbaar!

Wat kan je winnen?

We zouden het enorm leuk vinden als je deze unieke behandeling zou willen uitproberen en daarom geven wij een gratis behandeling weg. Ik heet de winnaar van deze actie van harte welkom in een van onze Size Zero salons in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. De keuze van salon is geheel aan jou.

Wat moet je doen?

Like de Facebook pagina en deel het bericht. Op 10 september wordt er op Facebook bekend gemaakt wie de winnaar is!

De winnares is: Heidi van den boogaard, gefeliciteerd!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation