Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Win een jurk van Totally Perfect!

Wil jij een prachtige jurk van TotallyPerfect.nl winnen? Surf dan naar onze shop, klik hier! Like ons daarna op facebook en wij maken aan het einde van de actie de winnaar bekend. De winnaar mag een jurk uitzoeken in onze winkel te Gouda.

Kom onze prachtige showroom in Gouda ontdekken!

Hoewel u er probleemloos voor kunt kiezen om één van de verschillende avondjurken of feestjurken aan te kopen via onze webwinkel wilden we onze klanten ook graag de mogelijkheid bieden om ze gewoon bij ons uit te komen kiezen en te passen. Omwille van deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om een winkel in Gouda te openen waar we onze klanten graag verwelkomen en een professionele ondersteuning bieden tijdens hun zoektocht naar de mooiste avondjurken en feestjurken. Aarzel dus niet langer, kom ons snel ontdekken in Gouda en maak een keuze uit onze prachtige collectie met honderden bruidsjurken en galajurken die meteen uit voorraad leverbaar zijn!

De place to be voor al uw feestjurken!

Wanneer u binnenkort een leuk feest heeft waarvoor u op zoek bent naar geschikte feestjurken kan dit zomaar uitmonden in een helse zoektocht. Dat hoeft echter niet noodzakelijk zo te zijn. In onze winkel in Gouda kunt u namelijk een keuze maken uit een zeer uitgebreid aanbod aan de mooiste feestjurken. Welke kleur, welke stijl of welke afwerking u ook wenst, het is allemaal mogelijk. Wij van TotallyPerfect.nl doen er in ieder geval steeds alles aan om het onze klanten zo optimaal mogelijk naar hun zin te maken. Niet alleen krijgt u professionele ondersteuning bij uw zoektocht naar de mooiste feestjurken, daarnaast kunt u ook meteen voor de deur parkeren. Hierdoor wordt winkelen bij Totally Perfect een waar genot met één van onze vele prachtige feestjurken als kers op de taart.

Kom ons ruime aanbod aan avondjurken ontdekken!

In onze winkel in Gouda zijn honderden verschillende avondjurken meteen uit voorraad leverbaar. Dit zorgt er voor dat er werkelijk voor iedereen, zowel jong als oud wat wils is terug te vinden. Iedereen heeft het ongetwijfeld al eens voor gehad, de ene avondjurk die u past is net wat te kort, de andere dan weer te wijd... Een avondjurk moet echt goed zitten en moet er bovendien ook gewoon stralend uitzien. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de mooiste avondjurken die perfect in lijn zullen liggen met uw verwachtingen. Ook indien u op zoek bent naar grote maten jurken bent u in onze winkel in Gouda overigens aan het juiste adres.

De beste merken tegen de beste prijs

Wanneer u er voor kiest om een bezoek te brengen aan onze winkel in Gouda kunt u meteen in levende lijve het enorme aanbod aan prachtige cocktailjurken en galajurken ontdekken die wij onze klanten kunnen voorschotelen. De hechte samenwerking die wij hebben opgebouwd met onze leveranciers heeft er in combinatie met onze grote schare aan trouwe klanten voor gezorgd dat we de meest actuele collecties op vlak van avondjurken en feestjurken kunnen verkopen tegen een zelden geziene prijs. In tegenstelling tot bij andere winkels gaat het in dit geval ook niet om de collecties van het seizoen ervoor, maar wel om avondjurken, feestjurken, grote merken jurken en diverse prachtige accessoires zoals tassen die vandaag de dag in de mode zijn. Het mag dan ook duidelijk zijn, door een bezoek te brengen aan onze winkel in Gouda bent u steeds verzekerd van de nieuwste mode tegen de best mogelijke prijs!

Een echt stijlvolle bruidsjurk kopen

Een bruidsjurk is een prachtig kledingstuk dat kan worden gedragen door vrouwen van alle leeftijden. Door het dragen van een bruidsjurk zorgt u er voor dat uw lichaam al haar troeven kan uitspelen terwijl u zult stralen als nooit tevoren. Vandaag de dag zijn er bruidsjurken op de markt terug te vinden die beschikken over een zeer diverse uitstraling en afwerking. U kunt er voor kiezen om een eenvoudige bruidsjurk aan te kopen, maar u kunt eveneens gaan voor een prachtexemplaar boordevol details. Welke bruidsjurk uw voorkeur ook wegdraagt, hier bij Totally Perfect zult u ongetwijfeld een exemplaar kunnen vinden die al uw verwachtingen moeiteloos zal weten in te lossen!

Ruim aanbod van prachtige bruidsjurken

Vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe bruidsjurk houden er van wanneer ze over een ruime keuze beschikken. Om tegemoet te komen aan deze wens hebben we er voor gekozen om een zeer divers en mooi aanbod samen te stellen met daarin de meest prachtige bruidsjurken van het moment. Een zomerse bruidsjurk die glinstert in de zon of een klassieke, maar bijzonder stijlvolle bruidsjurk waarmee u iedere concurrentie op de dansvloer achter u laat? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en dat ook nog eens zonder dat u veel geld dient te betalen. Door onze trouwe klanten zijn we er namelijk in geslaagd om een uitstekende relatie op te bouwen met onze leveranciers. Deze relatie heeft er voor gezorgd dat we u die ene bruidsjurk van uw dromen kunnen aanbieden tegen een zelden geziene prijs. Hier bij TotallyPerfect.nl kunt u dan ook steevast rekenen op een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Adres: Kleiwegstraat 31-33, 2801 GL te Gouda. Open dinsdag t/m zaterdag 09.30 uur tot 17.30 uur. Donderdagavond tot 20.30 uur.

***Bij aankoop van elke jurk een gratis halsketting cadeau t.w.v. €39,95***

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation