Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Win een compleet verzorgde trouwdag

Op zondag 4 september organiseren Het Boudoir en Schutz Mannenmode een waanzinnig Wedding Event bij Oranje Buiten. Op deze bijzonder mooie trouwlocatie aan het water toont een scala specialisten de trends op trouwgebied. Een buitenkans om te ontdekken wat er allemaal te krijgen is qua mode, drukwerk, fotografie, bloemen, ballonnen, juwelen, taarten, hapjes, ceremonies en meer. Kortom, een evenement vol informatie en inspiratie voor de mooiste dag van je leven met alles wat ‘hip, hot and happening’ is. En het leuke is dat je een compleet verzorgde trouwdag kunt winnen.

Het Boudoir

Laat je op 4 september leiden langs de mooiste, leukste en hipste ideeën voor je trouwdag. Tussen 11.00 en 15.00 uur is er van alles te zien en te beleven. Van modeshow tot proeverijen. Zowel de beurs als de show zijn vrij toegankelijk. Nog leuker is het om gebruik te maken van de VIP-route van Het Boudoir. Het adres voor dames die op zoek zijn naar een bijzondere, maar ook betaalbare trouwjurk. De aanpak van Het Boudoir is namelijk uniek in Bruidsland: een complete set voor een totaalprijs in diverse prijsklassen. Dat betekent dat er één prijskaartje hangt aan een jurk, het op maat maken, de bijpassende lingerie en twee accessoires naar keuze. Denk aan een hoepel voor onder de japon of een mooie sluier. Zo weet je als bruid zeker dat alles perfect bij elkaar past en wat de prijs wordt. Bovendien ben je door het eigen japonnenmerk van Het Boudoir verzekerd van een unieke jurk, waar geen andere bekende bruid de show mee steelt.

VIP-route

De VIP-route start bij Het Boudoir, waar de vakkundige verkoopsters een tipje van de sluier oplichten qua mogelijkheden op bruidsmodegebied. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Na deze korte en vrijblijvende presentatie rijdt een koets voor, die je vervolgens naar de watertaxi brengt op het Oostereiland. Met de watertaxi vaar je naar Oranje Buiten waar de vele aanwezige partners zich presenteren op het gebied van trouwmode, haar en make-up, taarten en huwelijksreizen, geluid en gastronomie. Neem je agenda mee want met elke afspraak die je op deze dag met een van de vele aanwezige trouwexperts maakt, ding je mee naar een superprijs: een compleet verzorgde trouwdag. Alle deelnemende bedrijven stellen hun expertise namelijk voor een bruidspaar gratis beschikbaar. Een geweldige prijs om te winnen. Wie de VIP-route neemt geniet tevens van een glas heerlijke bubbels en front row seats bij de show. Aanmelden kan per mail via info@hetboudoir.nl

Schutz Wedding

Schutz biedt voor iedere bruidegom, getuige, vader, vriend of ceremoniemeester het perfecte pak. Precies op maat en smaakvol gestyled met een geweldig shirt, gave schoenen en een geniale das. Op het Wedding Event wordt een deel van de gigantische collectie geshowd, die in ‘t Pakhuys van Schutz op het Kleine Noord in Hoorn verkrijgbaar is. Hier vind je naast de prachtige pakken van Ted Baker, Karl Lagerveld, Scabal, Ermenegildo Zegna, Cerruti, Roy Robson en Le Canard ook de speciale wedding collectie van topmerken als Hugo Boss, Van Gils, Hilfiger Tailored, Cavallaro Napoli, Armani en CC van Corneliani. Ook een maatpak is mogelijk, naar wens met initialen in de voering of trouwdatum in de kraag.

Deelnemers

Het Boudoir, Schutz Wedding, Oranje Buiten, Drukkerij Klaassen, Skintaliz, Feesthoorn, Watertaxi, D.J. Peter en Benno, Koetsier Snip, Kennedy Kids, Sassen en Verstraaten, Micha's en Diana's Patisserie, VakantieXperts, Eefke fotografie, Dansschool Verbiest, Angela Styling, Fun fashion factory, Duikschool Atlantic, Ambtenaar Manon Dijkshoorn, Blooms en Juwelier de Vries.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation