Win 2 x 2 kaarten voor het Fletcher Bridal festival

Op zoek naar iets nieuws? Speciaal voor aanstaande bruidsparen en hun vrienden & familie organiseren wij een te gek evenement: Fletcher Bride Festival! Je leest het goed, een heus festival, compleet in trouwsferen. En omdat we zorgen voor een heerlijk relaxed sfeertje en diverse vormen van entertainment is dit (ook) een ideaal avond uit met vrienden en familie om samen inspiratie op te doen en leuke items te shoppen.

Win 2 x 2 kaarten voor het Fletcher Bridal festival

Festival gevoel


De basiselementen van het festival zijn: Muziek, styling, tenten & foodtrucks. Het event bestaat uit meerdere tenten met elk een eigen thema: ceremonie, receptie & feestavond en diner. Verder vind je overal leuke zithoekjes, workshops, shops en heel veel inspiratie door te gekke styling.

Natuurlijk staat muziek centraal. De muziek is volledig in de sferen van de verschillende thema's in de tenten. Waar je naast een zanger(es), muzikant, band en DJ ook diverse elementen vind die helemaal in het thema passen. Er zijn geen stands te vinden op dit evenement (m.u.v. pop-up shops). Trouwbranche bedrijven promoten zichzelf door te laten zien wat ze doen.

Locatie en tijd


Waar: Fletcher Landgoed Hotel Huis Te Eerbeek (Gelderland)
Wanneer: Zaterdag 12 oktober 2019 | 15.00 tot 20.00 uur

Win 2 x 2 kaarten voor het Fletcher Bridal festival

Win Actie


Win 2 x 2 kaarten voor het Fletcher Bridal festival op 12 Oktober in Eerbeek
. Like en deel dit bericht op Facebook om kans te maken op deze vrijkaarten.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation