Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat gebeurt er na de bruiloft?

Veel stelletjes hebben het gevoel dat ze iets hebben afgesloten na hun bruiloft, terwijl ze juist aan iets beginnen: hun huwelijk! Hoe behoud je dat verliefde gevoel en geniet je elke dag van het feit dat je getrouwd bent?

Getrouwd... En nu?

Maandenlang en soms meer dan een jaar lang bereid je je voor op de bruiloft. De grote dag. Kosten noch moeite worden gespaard. Iedereen wordt opgetrommeld en mag meegenieten van jullie liefde en geluk. Voor tientallen gasten zeggen jullie ‘ja’ tegen elkaar. En dan is het feest alweer voorbij. Een jaar lang voorbereiding voor een feest van één dag? Lijkt een beetje kort, niet?

Trouwvakantie

Je kunt natuurlijk kiezen voor een feest van een weekend of een week lang. Het gebeurt steeds vaker; het bruidspaar neemt hun gasten mee naar een trouwlocatie in het buitenland en viert een soort trouwvakantie samen. Niet alleen trakteer je de mensen op een vakantie, je bent ook nog eens extra lang bij je gasten. Iedereen kan zo evenveel aandacht krijgen. Ook ervaren de gasten het als meer ontspannen dan bij één bruiloft. Er is meer tijd voor alle dingen die er moeten gebeuren op een bruiloft en dus meer individuele aandacht.

Kinderen of niet?

Na de trouwvakantie en de bruiloft van je dromen kan je een beetje het ‘en nu?’-gevoel krijgen. Het feest begint echter pas. Een leven lang met de partner van je dromen! Jullie kunnen gaan nadenken over jullie leven samen. Waar willen jullie wonen, willen jullie graag kinderen krijgen, allebei een carrière opbouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos en het mooiste is: wat er ook op jullie pad komt, jullie gaan het samen meemaken. Door dik en dun, in voor- en tegenspoed.

Trouwdagen vieren

Het mooie aan trouwdagen is dat je elk jaar weer viert dat je getrouwd bent. Eén jaar, vijf jaar, tien jaar... De tijd gaat snel! Maak van elk jaar een feestje. Dat hoeft niet per se op de datum waarop jullie getrouwd zijn. Elke dag is toch een feestje als je bent getrouwd met de liefde van je leven?

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation