Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat dromen zeggen over je (droom)huwelijk

Droom je veel? Deze dromen kunnen veel vertellen over je huwelijk of het huwelijk dat je graag wil hebben. Zelfs over jouw droombruiloft vertellen dromen veel. Lees hier meer over de betekenis van jouw trouwdromen!

Dromen over de natuur

Droom je vaak over de natuur, of over een grote berg, steen of omgevallen boom waar je niet omheen kunt? Dan ben je een creatief persoon en zou je graag een DIY-bruiloft willen hebben in de natuur, zoals in het bos of op het strand. Pinterest is jouw rechterhand tijdens de trouwplanning.

Achterna gezeten worden in je droom

Word je in je dromen achtervolgd door een monster, een eng persoon, een vloedgolf of een dier? Denk dan eens na of er iets is in je leven waar je nog niet mee durft te dealen. Ben je gelukkig in je huwelijk? Heb je een fijne baan? Probeer hetgene waarmee je zit aan te kaarten en op te lossen.

Nachtmerries dankzij stress

Ben je druk bezig met het regelen van je bruiloft en krijg je niet genoeg slaap door alle stress? De kans is groot dat je dan ook last hebt van nachtmerries. De oplossing: ontspan wat vaker, neem om het uur een pauze van alle dingen die je nog moet regelen voor de bruiloft. Maak een fotomuur met alle leuke dingen van de bruiloft en kijk er regelmatig naar. Vraag ook vaker om hulp en geef dingen uit handen.

Dromen over zwangerschap en bevallen

Kan je niet wachten tot je partner en jij een kindje krijgen? Je droomt zelfs al over zwangerschap en bevallen! Uit studies is gebleken dat de bevalling van vrouwen die vaak dromen over hun zwangerschap een uur korter duurt dan vrouwen die niet vaak daarover dromen. Droom lekker weg!

Dromen over vreemdgaan

Oké, geef eens toe, hoe vaak ben je boos wakker geworden omdat je droomde dat je partner vreemdging? De kans is groot dat je er een discussie over gaat hebben. Een seksdroom vergroot juist de liefdesgevoelens en intimiteit tussen jullie twee.

Dromen over je partner

Droom je vaak over een bepaalde persoon? Diegene waarmee we het meest verbonden zijn in ons leven, komen vaker voor in onze dromen. Als je dus heel vaak droomt over iemand die niet je partner is (en geen familie is), heb je daar misschien wel gevoelens voor, ook al is het onbewust.

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation