Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Wat droegen de celebs op de Royal Wedding?

Zowel Britse als Amerikaanse beroemdheden waren uitgenodigd op de bruiloft van Meghan en Harry en dat vinden wij natuurlijk heerlijk. Nog leuker is bekijken wat de celebs droegen op de bruiloft: de mannen waren veelal in grijs en de dames kozen vaak zalmroze.


Fotocredit: EA Given / Shutterstock.com | Prins Charles

Bruidskleding op de Royal Wedding

Wij kijken natuurlijk liever naar de prachtige mannen op de bruiloft dan de vrouwen, maar eerlijk is eerlijk: iedereen zag er prachtig uit. Victoria Beckham kreeg vanuit sommige hoeken kritiek over haar ingetogen kledingkeuze, maar ze heeft haar style juist aangepast aan de Britse tradities van vele jaren geleden en het een moderne twist gegeven. Ook is haar outfit een goede match met die van haar man. Hoewel donker van kleur is de outfit erg chique en perfect voor de Royal Wedding.

Pastelkleurige bruidskleding

Serena Williams maakte ons gelukkig helemaal vrolijk met haar pastelkleurige zachtroze jurk, die haar overigens prachtig staat. Ook Oprah koos voor een jurk met eenzelfde soort kleur en viel daarmee helemaal in de toon van de Royal Wedding. Laten we vooral niet haar hoofddekselkeuze niet vergeten: een prachtige witte zonnehoed met een uitbundige bloem erop, uiteraard ook zachtroze van kleur. Ook de vrouw van James Cordon, Julia, koos voor een zachtroze jurk in pastel, gecombineerd met wederom een prachtige hoed, hoewel ingetogen in plaats van uitbundig zoals Oprah’s hoed.


Fotocredit: Featureflash Photo Agency | Shutterstock.com | George Clooney

Grijze maatpakken

Veel van de aanwezige beroemde mannen op de bruiloft van Harry en Meghan kozen voor een veilige grijze kleur in hun pak. James Blunt koos ervoor om zijn pak te combineren met een grijze streepbroek, een keuze die wij overigens zeer waarderen. Wat staat dat ‘m goed! Zijn vrouw Sofia koos voor veel kleur en fleur met een bloemetjesjurk. Klinkt stoffig, is het totaal niet! Ook George Clooney zien we verschijnen in een volledig grijs pak met een zachtgele stropdas en bijpassend pochet. Voor Clooney vinden we deze kleur grijs ietwat saai, maar Amal steekt er prachtig bij af in haar okergele jurk. David Beckham straalt in een prachtig pak met wederom een grijs gilet. Alleen door de beroemdheden al was de wedding een genot om naar te kijken. Heb jij ook zo genoten?

Sanne van Bortel


Trendy: trouwen in een lichtgrijs pak

Donkerblauw is voor veel bruidegoms een favoriete kleur, maar wat dacht je van een lichtgrijs trouwpak? Onder meer George Clooney en David Beckham lieten tijdens de royal wedding van Meghan en Harry zien hoe mooi een lichtgrijs pak kan zijn. LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation