Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Vijf tekens van de perfecte partner

Jullie fijne relatie duurt nu al enkele jaren, maar hoe weet je nou of dit dé partner is waarmee je wilt trouwen? Gelukkig zijn er vijf tekens die je vertellen of jouw partner trouwmateriaal is volgens verschillende trouwexperts. Check ze hier!

Jullie leggen ruzies bij

Het is uiteraard geen goed teken als jullie de hele tijd op elkaar lopen te vitten, maar wanneer jullie weten wanneer het escaleert en dat het tijd is om het gesprek later weer op te pakken, is dat een heel goed teken. Als je partner open en bereid blijft om te praten, is er niets dat jullie niet kunnen uitspreken. Je staat zo namelijk meer open voor elkaars behoeftes en voelt minder de drang om je gelijk te krijgen ten koste van elkaar.

Je maakt elkaar aan het lachen

Niet voor niets vinden veel vrouwen het belangrijk dat ze op een eerste date aan het lachen gemaakt worden. Lachen is immers gezond en heel belangrijk voor een sterke en fijne relatie. Het gaat niet alleen om het hebben van lol samen, lachen is namelijk ook een teken dat je kwetsbaar kunt zijn naar elkaar toe. Als jouw partner grapjes over zichzelf kan maken, is dat een teken van kwetsbaarheid, maar ook van zelfverzekerdheid.

Jullie relatie is succesvol getest

In het begin is elke relatie rooskleurig en romantisch en er gaat nooit iets mis. Na de eerste perfecte periode wordt ook jullie relatie echter getest. Als je lang genoeg bij elkaar bent en je hebt nog steeds een positieve blik op de relatie, dan is het wellicht tijd om in het huwelijksbootje te stappen.

Je voelt je totaal op je gemak bij elkaar

Klinkt logisch, is wat ingewikkelder dan je zou denken. Dit betekent namelijk niet dat je in je pyjama of bikini bij je partner durft te lopen, of zonder make-up durft te verschijnen. Als je volledig op je gemak bent bij je partner, voel je je veilig, geborgen en gerespecteerd. Je kunt je dromen volgen en weet dat je partner achter je staat.

Jullie levensdoelen zijn hetzelfde

Als jullie niet hetzelfde willen in het leven, is dat een groot teken om niet met elkaar te trouwen. Als jullie echter hetzelfde willen bereiken, dan is een bruiloft een hele goede keuze. Willen jullie kinderen? Hoeveel? Hoe kijken jullie tegen geld aan? Willen jullie beiden settelen of zit één van jullie nog in de party-modus? Allemaal erg belangrijk. Als jullie met deze zaken op één lijn zitten, is de kans groot dat jullie huwelijk slaagt.

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation