Valentijnsdag | De dag van de liefde vieren!

Oh, la, la: 14 februari is het Valentijnsdag. Dit is de dag van de liefde! Of je nu al twintig jaar samen bent, nét bent verloofd of juist een stille liefde hebt… Dit is de dag dat je je hart laat spreken.

Liefde


Niets mooiers dan de liefde! Want daar draait het toch om in het leven. Op 14 februari staat de liefde extra centraal. Ook al valt het dit jaar op een maandag, laat deze speciale dag niet zomaar voorbij gaan. Soms wordt de liefde extra aangewakkerd door een mooi gebaar. Deze dag is hét moment om extra je best voor elkaar te doen.

Liefde vieren


Vier Valentijnsdag met jouw liefde. Maak er wat speciaals van, door bijvoorbeeld lekker voor elkaar te koken. Of door elkaar te verrassen met een zelfgeschreven gedicht of klein cadeautje. Soms is een lief briefje in de broodtrommel ’s ochtends al genoeg, want daarmee laat je weten dat je aan elkaar denkt.

Je stille liefde verassen met een kaart


Heb je een oogje op iemand uit je omgeving, maar weet hij of zij dat nog niet…? Verras diegene met een kaart, zoals het traditioneel hoort op Valentijnsdag. Wie weet is dat de start van wat moois. En voor je het weet, zoeken jullie samen via onze site de trouwkaarten uit!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation