Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Twerk je jurk

Dani van Toll, de bruidsmode specialist van de Noord Kop is binnenkort al weer een jaar gevestigd in Hoorn en dat gaat ze vieren met een spectaculaire dance battle waarin de bruid een gratis bruidsjurk kan winnen.


Bij Dani’s Dance Battle kun je een gratis trouwjurk bij elkaar dansen door je leukste zelfgemaakte dansfilmpje te posten op de Facebookpagina Bruidsmode Dani van Toll Op Valentijnsdag 14 februari 2017 kiest Dani met haar team het leukste filmpje uit en de gelukkige bruid mag een gratis bruidsjurk komen uitkiezen uit de collectie van Dani van Toll. Kijk voor de voorwaarden op de facebook pagina of op de website van Dani van Toll.


Al vele bruiden hebben afgelopen jaar hun weg gevonden naar de bruidswinkel van Dani van Toll en een droomjapon gevonden. Dani biedt een moderne eigentijdse collectie van romantisch tot hip in alle prijsklassen. Naast eigen ontwerpen vind je bij Dani schitterende jurken van de bekende bruidslabels zoals o.a. Enzoani | White One by Pronovias | Bridalstar en David Tutera. Dani van Toll is een one-stop-shop. Ook voor je bruidslingerie van Poirier, de bruidsschoenen van Elsa en sierraden kun je bij Dani van Toll terecht en een afspraak is niet eens nodig, maar een afspraak maken mag natuurlijk wel.

Dus ga je trouwen?

Ga snel naar Dani van Toll in Hoorn en vind je droomjurk of ga oefenen voor de spiegel en “TWERK JE JURK” in Dani’s Dance Battle. Kijk voor meer info op Dani van Toll

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation