Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Twee families komen samen

Als je gaat trouwen, krijg je de schoonfamilie er gratis bij, wordt wel eens gezegd. Nu klinkt dat misschien negatiever dan het is. Wil je dat jullie families er samen één mooi feest van maken, laat ze dan lekker naast elkaar zitten.


‘Today two families become one. So pick a seat, not a side’. Deze quote geeft het treffend weer: het is op jullie grote dag niet de bedoeling dat er sprake is van zijn of jouw familie. Spreek liever over jullie gezamenlijke familie! Wil je dat iedereen elkaar goed leert kennen? Plaats de familieleden van beide families dan door elkaar tijdens de ceremonie, aan het diner en tijdens het feest.


Het is juist leuk dat mensen kennis met elkaar maken op deze mooie dag. Zo voorkom je dat er letterlijk en figuurlijk een kant gekozen wordt! Dat geldt trouwens ook voor jullie vrienden: in plaats van zijn vrienden en jouw vrienden apart te zetten, is het leuk als je ook hier een mix kunt creëren. Uiteindelijk is iedereen op de bruiloft met één doel voor ogen: samen met jullie de liefde vieren.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation