Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen.nl sponsort Masters of Dutch Wedding Photography!

Hans Velders van Trouwen.nl en Bruiloft.nl is super enthousiast over zijn sponsoring van De Masters of Dutch Wedding Photography. Dit jaar is alweer de tweede keer dat hij met zijn websites de wedstrijd sponsort en ook dit jaar heeft hij een geweldige prijs voor de winnaars van de fotografiewedstrijd.

5208Fotocredit: Heidi Schutte

Jaar lang gratis adverteren voor de winnaar

De toekomstige winnaars van De Masters of Dutch Wedding Photography mogen in hun handjes knijpen met zo’n leuke en vooral nuttige prijs van Trouwen.nl en Bruiloft.nl. Het is niet verwonderlijk dat Hans Velders van Trouwen.nl en Bruiloft.nl zo enorm enthousiast is over de prijs die hij heeft weg te geven, want de tien beste fotografen van de wedstrijd winnen namelijk een jaar lang gratis adverteren op beide websites! Waarom winnen de tien beste fotografen deze prijs en niet alleen de enige echte winnaar? Daar heeft Hans Velders heel goed over nagedacht: de gratis advertenties helpen namelijk niet alleen de fotografen, ook de bezoekers van Trouwen.nl en Bruiloft.nl worden op deze manier geïntroduceerd met de tien topfotografen van dit jaar. Zo zijn bruidsparen verzekerd van een hoge kwaliteit van hun bruidsfotografie wanneer ze een trouwfotograaf zoeken en hebben ze meer ruimte om een fotograaf te vinden die écht bij hun past. “Het kan maar zo zijn dat die éne winnaar van het jaar net niet helemaal bij je past. Dan is het fijn om gemakkelijk nog negen andere fotografen te vinden die steengoed zijn in wat ze doen”, vertelt Hans Velders.

5012
Fotocredit: Luther Hartog

Award beste Nederlandse bruidsfotografie

De groeiende behoefte aan een speciale prijs voor de beste Nederlandse bruidsfotografen riep deze wedstrijd en bijhorende award in het leven. Een soort keurmerk en tevens garantie voor bruidsparen, maar vooral ook een leerzame en gezonde competitie tussen bruidsfotografen. De contest beslaat een jaar en bestaat uit vier wedstrijden, waarna er aan het einde van het jaar een ultieme winnaar wordt gekozen. De jury bestaat uitsluitend uit vakfotografen, waardoor er wordt voorkomen dat een deelnemer zijn of haar netwerk in kan schakelen om zo te winnen. Deze jury voorziet de deelnemers ook van zeer waardevolle opbouwende kritiek en tips, waardoor de wedstrijd een erg leerzame aangelegenheid wordt voor de deelnemers. Een win-winsituatie voor iedereen!

5614
Fotocredit: Annelien Nijland

Deelnemers leren ook van elkaar

Eigenlijk wint iedereen die deelneemt aan De Masters of Dutch Wedding Photography, want er wordt tijdens de contest enorm veel informatie, tips en inspiratie gedeeld. Niet alleen de feedback van de vakfotografen uit de jury helpen de deelnemende fotograaf verder, maar de deelnemers helpen elkaar ook. Door naar elkaars werk te kijken en erover te praten, kan elke fotograaf zich ontwikkelen en beter profileren als bruidsfotograaf. Hans Velders is vooral over dat aspect zeer te spreken, want dat verbetert niet alleen het aanbod aan bruidsfotografen, het is ook een voordeel voor zijn doelgroep. “Het sponsoren van de contest en bekendheid geven aan de beste fotografen door middel van een jaar lang gratis adverteren is een ideale manier om ons eigen steentje eraan bij te dragen”, aldus een glunderende Hans Velders. “Iedereen heeft profijt bij deze contest.”

5918
Fotocredit: Marieke Zwartscholten

Bruidsparen doen voordeel met contest

Niet alleen bruidsfotografen doen hun voordeel met deze contest. De bruidsparen die een fotograaf zoeken voor hun bruiloft hebben al een selectie van de beste bruidsfotografen te pakken wanneer ze een fotograaf zoeken via Trouwen.nl en Bruiloft.nl. Het antwoord op de vraag of de betreffende fotograaf wel kwaliteitswerk levert is daarmee al gegeven. Niet alleen de publiekslievelingen worden op deze manier uitgelicht, wat dus gebeurt wanneer fotografen hun fans laten stemmen om zo te winnen. Bovendien zorgt de contest elk jaar weer voor een hoger niveau in de bruidsfotografie. Deelnemers blijven vanwege de gezonde drang om te winnen steeds verbeteren en vernieuwen. Daarnaast staat de techniek natuurlijk ook niet stil en worden er continu nieuwe mogelijkheden om te fotograferen uitgevonden. Voor aanstaande bruidsparen is het vooral belangrijk dat er een significant onderscheid wordt gemaakt tussen de kwaliteit van bruidsfotografen in Nederland. “Je ziet dat het een win-winsituatie voor iedereen is die met deze contest te maken heeft”, vertelt Hans Velders.

5817
Fotocredit: John Dijkgraaf

Winnaars 2015

Zoek je nog een knettergoede bruidsfotograaf of ben je benieuwd naar de winnaars van De Masters of Dutch Wedding Photography van vorig jaar? Ga naar De Master of Dutch Wedding Photography

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation