Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd!

Wanneer het aankomt op een Koninklijke bruiloft, zijn we één en al oor. Eerder deze week heeft Prins Harry zijn vriendin Meghan Markle, waarmee hij in 2016 een relatie kreeg, ten huwelijk gevraagd. Meghan is bekend van haar rol in de serie Suits.


Fotocredit: Albin Hillert | Shutterstock.com | Prins Harry

Het aanzoek van Prins Harry

Eerder deze maand heeft Prins Harry zijn vriendin Meghan Markle ten huwelijk gevraagd. De details worden nog even geheim gehouden door het stel. Volgens Harry komen die later wel. Het aanzoek was in elk geval heel romantisch volgens Meghan. Harry heeft traditioneel eerst Meghan’s ouders om toestemming gevraagd, hoewel hij haar ouders nog niet persoonlijk heeft ontmoet. Meghan’s ouders zeggen: “We zijn ongelooflijk blij voor Harry en Meghan. Onze dochter is altijd een liefdevol persoon geweest. Harry is dat ook, dus om die twee samen te zien, is voor ons als ouders een zegen.”

De verlovingsring van Meghan Markle

En dan nu... De ring! Toen William een aanzoek wilde doen aan zijn Kate, heeft Harry de prachtige saffieren ring van Prinses Diana aan William gegeven. De ring die Meghan nu mag dragen is echter niet minder bijzonder; de middelste grote steen komt uit Botswana en de twee kleinere stenen aan weerszijden ernaast komen uit de persoonlijke collectie van Prinses Diana. Een echte familiering. Prins Harry heeft de ring zelf ontworpen. Meghan lijkt er in elk geval helemaal ondersteboven van!

Wat te doen na de verloving?

Een Koninklijke verloving en bruiloft heeft wat meer voeten in aarde dan een ‘gewone’ bruiloft. Toch wil het kersverse verloofde stelletje trouwen in de lente van 2018. De komende maanden breekt er dus een enorm drukke tijd aan voor het Koninklijke stel. Zo moeten ze het nieuws verspreiden dat ze gaan trouwen (al lukt dat vanwege hun reputatie wel gemakkelijk), een verzekering regelen (ja, zelfs royals doen dat!), manicures krijgen, de financiën van de bruiloft op een rijtje zetten, de exacte trouwdatum bepalen, een trouwlocatie boeken en de beste professionals inschakelen. Oh, en tussendoor moeten ze ook nog genieten van dit alles. Wij wensen ze in elk geval veel liefde toe!

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation