Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Oeps! Foutje… Leg daarom je trouwafspraken op papier vast

Voor jullie huwelijk maak je veel afspraken. Met de cateraar, de trouwambtenaar en de fotograaf bijvoorbeeld. Leg al die afspraken bij voorkeur vast op papier. Een echtpaar uit Capelle aan den IJssel kwam er laatst achter hoe belangrijk dat is…

Capelle of Kapelle?

Na een telefonische afspraak was het voor iedereen duidelijk: het echtpaar uit Capelle aan den IJssel zou binnenkort in het gemeentehuis hun ja-woord geven. De trouwambtenaar was geboekt, de zaal gereserveerd. Toen het bruidspaar echter niet op kwam dagen op het afgesproken tijdstip, bleek al snel dat er een vreselijke vergissing was gemaakt… Terwijl de trouwambtenaar keurig op tijd klaarstond in het Zeeuwse Kapelle, verwachtte het bruidspaar te trouwen in het Zuid-Hollandse Capelle aan den IJsssel! Omdat de locaties zo’n honderd kilometer uit elkaar liggen, was het niet zomaar mogelijk voor de trouwambtenaar om direct naar Zuid-Holland te reizen. Uiteindelijk maakte het echtpaar een nieuwe afspraak op een andere dag, nu wel in de goede gemeente.

Dubbel check

Nu denk je vast… pfff; zoiets overkomt ons toch niet? ‘Better save than sorry’ is het gezegde. Het is beter om het voor de zekerheid te checken (en dubbel checken) dan achteraf te denken ‘had ik maar…’. Leg de afspraken die je maakt voor je huwelijk daarom altijd vast op papier. Dat voorkomt verrassingen achteraf!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation