Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Man trouwt op sterfbed

Een ontzettend tragisch en romantisch verhaal: Rowden Go (29) zou gaan trouwen met Leizel, de moeder van zijn tweejarige dochter. De bruiloft, die plaats zou vinden in de zomer, kon helaas niet op die datum doorgaan. De Filipijn werd namelijk een paar weken na zijn aanzoek ongeneeslijk ziek...

Rowden had een zeer agressieve vorm van leverkanker en hij zou de bruiloft niet halen. De familie en vrienden van het stel wilden zich niet neerleggen bij het feit dat Rowden en Leizel niet zouden kunnen trouwen. De laatste wens van de bruidegom werd waarheid: de bruiloft werd naar het ziekenhuis gehaald.

Het werd een bitterzoet sprookje. Binnen twaalf uur vond de trouwceremonie plaats in het ziekenhuis. 'We konden Rowden niet uit het ziekenhuis halen, maar we konden de kerk wel naar hem brengen', vertelt een getuige. 'Het werd een hartverscheurend sprookje.' De ceremonie werd gefilmd door de broer van Rowden, het filmpje zie je hieronder. Rowden overleed op 11 juni, tien uur na de bruiloft. Zijn vrouw Leizel blijft achter met hun 2-jarig dochtertje Zakiah.

Bron: Hasset Go

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation