Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

LIVE: Bruiloft van Prins Harry & Meghan Markle

De Royal Wedding staat voor de deur! Zaterdag stappen Prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje, en jij kunt alles live volgen, waar je ook bent. Het wordt zaterdag lekker weer, dus geniet vanaf het strand of het terras van de Royal Wedding via een livestream!


Fotocredit: ThomasDeco | Shutterstock.com | Prins Harry en Meghan Markle

Livestream Royal Wedding

Een vertegenwoordiger van Kensington Palace heeft verklaard dat er camera’s op de bruiloft aanwezig zullen zijn. Joehoe! Wij zijn blij en we gaan zeker kijken. Daar maken we zaterdag wel even tijd voor! Uiteraard zal de BBC uitgebreid verslag doen van de bruiloft, maar ook de NOS gaat een live uitzending over de bruiloft uitzenden. Zet de tv dus maar aan! Geen tv thuis of moet je werken? Dan kun je een livestream volgen of de radio aanzetten. Beeld én geluid is natuurlijk veel leuker! Gelukkig heeft de NOS ook een app waarmee je de bruiloft van Harry en Meghan live kunt volgen zaterdag op je mobiele telefoon. Dus waar je ook bent, maak even tijd voor de bruiloft!

Hoe laat begint de Royal Wedding?

De tv kun je aanzetten om 12:45 op NPO1. De NOS zendt de bruiloft uit van 12:50 t/m 14:00. Op de radio kun je luisteren naar de zender NPO Radio 1 van 12:30 tot 14:00. In Engeland zijn Prins Harry en Meghan dan al getrouwd: de tortelduifjes arriveren om 11:45 lokale tijd bij de kapel, gevolgd door Queen Elizabeth II om 11:55. De uitgenodigde gasten worden al om 9:00 verwacht. De ceremonie start om 12:00 precies en wordt gevolgd door een processie om 13:00. De processie ofwel het koetsritje van het kersverse echtpaar voert langs Windsor Castle en The Long Walk en duurt ongeveer 25 minuten. Zo lang kun je dus genieten van Harry en Meghan!

Livestreams van de Royal Wedding

Kies een livestream van de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle.

Livestream via de NOS

Livestream via You Tube

Livestream via Facebook

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation