Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Lekker sportief bezig voor de bruiloft

Even naar de sportschool, een rondje hardlopen of elke dag een stevige wandeling met de hond. Goed bezig! Met de bruiloft in het verschiet wil je natuurlijk fit en gezond zijn en lekker in je vel zitten. Met deze tips lukt je dat zonder moeite!

Elke dag half uurtje bewegen

Wie geen tijd heeft voor de sportschool, kan thuis trainen. Een half uurtje per dag is al genoeg om binnen enkele weken fit en strak te worden. Bikini-body, here I come! Of moet ik bruidsjurk-body zeggen? Anyway, maak voor jezelf een schema met oefeningen die je wil doen. Stel eerst een doel: wil je strakke benen, buik en billen? Of juist een gespierde rug en armen? Google naar de verschillende oefeningen die je voor elke spiergroep thuis kunt doen en maak een schema met maximaal 7 oefeningen. Deze oefeningen doe je twee keer, allebei zeven minuten. Dus veertien minuten in totaal. Daarvoor en daarna doe je een goede warming up en cooling down. Voor je het weet is het half uurtje voorbij en heb je lekker gezweet!

Rood hoofd met sporten

We sporten omdat we er graag mooi uit willen zien, maar waarom zien we er tijdens het sporten vaak gek uit? Piekhaar en klotsende oksels, en niet te vergeten een hoofd als een tomaat. Onthoud één ding: je sport om mooi te worden, niet om mooi te zijn. Dat is nog eens tegeltjeswijsheid. En trouwens, een rood hoofd tijdens het sporten is een goed teken. Tijdens het sporten worden je bloedvaatjes verwijd en wordt je bloed hard rondgepompt. Een rood hoofd betekent dus veel wijde bloedvaatjes en een goede bloedcirculatie. Een goede bloedcirculatie zorgt weer voor minder rimpels op den duur. Dus koester dat tomatenhoofd en begin elke ochtend met een half uurtje heerlijk sporten om alles op gang te brengen. Sport ze!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation