Jullie bruiloft door de crisis verplaatsen?

De ondernemers in de trouwbranche zoeken in deze tijd naar creatieve oplossingen voor de bruidsparen, want ook zij worden enorm hard getroffen door de corona crisis. Wat nu?!
ondernemers trouwbranche trouwen

De bruiloften die gepland staan moeten wellicht allemaal verplaatst worden en dit vraagt nogal wat van de bruidsparen; zie maar weer eens al je leveranciers (kapper, bakker, fotograaf, dj, BABS, locatie etc) op één dag bij elkaar te krijgen. Normaal reserveer je de dag ongeveer een jaar vooruit om alles samen te kunnen laten vallen en het zo naar eigen wensen in te vullen.

ondernemers trouwbranche trouwen.nl

Ook de favoriete trouwdagen (vrijdagen en zaterdagen) zijn in het najaar 2020 en zelfs voorjaar 2021 al ver ingevuld door andere bruidsparen. En nu raken die op korte termijn echt helemaal vol.

ondernemers trouwbranche trouwen voorstel

Daarom willen wij graag het advies uitbrengen aan bruidsparen om na te denken over het verplaatsen van hun bruiloft naar een donderdag.

ondernemers trouwbranche trouwen donderdag

Dit zal in eerste instantie vreemd zijn, maar zo kunnen ze nog wel dit jaar hun bruiloft regelen. Dat heeft namelijk de volgende voordelen:

* Er zullen op donderdag nog wel voldoende locaties vrij zijn en je trouw leveranciers (fotograaf, dj, bakker, kapper, bloemist etc.) zullen ook op deze dag nog wel tijd hebben.

* Familie en vrienden zullen in deze situatie hier ook begrip voor hebben.

* Iedereen heeft wellicht straks extra vakantiedagen (veel vakanties worden geannuleerd) over dus zou dat geen probleem kunnen zijn. Ze hebben dan gewoon een lang weekend.

* Jullie als bruidspaar kunnen ook wat langer nagenieten van hun bruiloft, jullie hebben ook een lang weekend.

* Jullie steken hiermee de leveranciers een hart onder de riem door zo het gat dat valt voor iedereen nog enigszins op te vangen (win-win situatie)

* Ervaring leert ook bij voorbereidingen van méér dan een jaar, er zaken niet lopen zoals ze gewild hebben. Vriendschappen veranderen, financieel kunnen er zaken veranderen, opa's en oma's worden steeds ouder, prijzen veranderen etc. En vind je je trouwjurk nog wel zo speciaal als hij al een jaar in je kast hangt?

* En als laatste, veel trouwleveranciers werken met de ma-di-wo-do kortingen, vraag hiernaar bij je leverancier!!

ondernemers trouwbranche trouwen beschikbaarheid

Kortom, jullie trouw leveranciers denken heel graag met jullie mee en hopen dat jullie ook een beetje met ons mee denken. En laten we hopen dat we deze crisis zo snel mogelijk te boven komen en jullie allemaal alsnog de bruiloft krijgen zoals jullie dat graag willen.
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation