Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jawoord op tien kilometer hoogte

Een wel heel bijzonder aanzoek voor de twintigjarige Marieke: haar vriend Alexander nam deel aan een stunt van touroperator Thomas Cook, waarbij hij met zijn vriendin mocht trouwen in een heel bijzonder nieuw vliegtuig: de 'Dreamliner'.


Dat trouwen gebeurde op tien kilometer hoogte en met achthonderd kilometer per uur. Tussen de vraag en het antwoord zat vrijwel geen tijd. Hoewel Marieke van niks wist, werd alles van tevoren nauwkeurig gepland. In het geheim werd er een jurk uitgezocht en Alexander oefende zijn aanzoek in een leeg vliegtuig. De ringen werden aangekocht en vrienden en familie werden uitgenodigd. Ondertussen was Marieke er nog van overtuigd dat ze op vakantie ging met haar zus.

Gelukkig zei Marieke ja en gelijk daarop werd ze in de jurk gehesen en opgemaakt. Het huwelijk werd direct aan boord gesloten en het huwelijksfeest werd op Rhodos gevierd. Een dag daarna vertrok het kersverse echtpaar op huwelijksreis.

Hoewel het super romantisch en een grote verrassing was, het huwelijk is nog niet officieel. Wanneer Alexander en Marieke terug in hun woonplaats in België zijn, moeten ze nog langs de gemeente om hun huwelijksakte te laten ondertekenen.

Klik hier voor leuke foto’s en een filmpje van het aanzoek.

Fotocredit bovenaan: ArkeFly

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation