Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijksreis naar het strand? Neem dit mee!

Een huwelijksreis naar het strand is echt heerlijk, wij willen mee! Echter passen wij niet in je koffer, maar er zijn wel een heleboel andere handige dingen voor in je koffer die je niet wil missen bij een strandhuwelijksreis.

Beste beach items

Voor een heerlijke dag op het strand heb je een aantal chille spulletjes nodig. Dat begint natuurlijk met een hippe strandtas om al je items in te bewaren. Kies voor een linnen tas of een strotas, dat past helemaal bij het strand. Vergeet niet je zonnebrandcrème, zonnebril en een goed boek mee te nemen in je tas en natuurlijk voldoende water. Een tweede item waar je op het strand niet zonder kan is een parasol. Gelukkig vind je die vaak al standaard op het strand, maar neem er voor de zekerheid toch zelf één mee, want vaak zijn de aanwezige parasols al bezet.

Strandschoenen

Als we het over strandschoenen hebben, denken we natuurlijk aan sandalen en teenslippers. Kies voor comfi en open schoenen die je makkelijk kunt uitkloppen. Als je gaat voor teenslippers, kies dan slippers met een stevige zool. Dat loopt makkelijer in het strandzand. Je kunt ook super comfi instappers of muiltjes kiezen.

Zonnehoeden voor het strand

Parasol, check! Strandtas, check! Slippers of sandalen, check! Nu mist alleen je zonnehoed nog. Match met je strotas en kies voor een strohoed. Een andere hippe zonnehoed kan natuurlijk ook, alle zonnehoeden geven een beachlook. Combineer het met een hippe zonnebril en je bent helemaal ready voor het strand.

Strandjurkjes

Qua outfit mag een leuk strandjurkje of omslagdoek niet missen. Handig voor als je even een rondje wil lopen of vanuit het strand de stad in wil lopen om een drankje te gaan drinken of een hapje te gaan eten. In je bikini zitten in een restaurant is namelijk niet erg fijn, maar met een strandjurkje pas je helemaal in de lokale sferen!

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation