Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Heeft je partner een huisdier? Ben er blij mee!

Heb je zelf niets met huisdieren, maar wil je geliefde niet samenwonen zonder Tijgertje of Max mee te nemen? Lever er geen strijd over, maar omarm je nieuwe huisgenoot. Een kat of hond in huis blijkt namelijk heel goed voor je te zijn!

Openstellen

Huisdieren: de een heeft er iets mee, de ander helemaal niet. Het kan echt een strijdpunt zijn tussen partners. Want als jouw partner erg gehecht is aan zijn huisdier, zeg dan maar eens keihard ‘nee’, ook al heb je niets met dieren. Probeer je toch open te stellen voor deze nieuwe huisgenoot! Wist je namelijk dat mensen in verzorgingstehuizen minder medicijnen en zorg nodig hebben als ze een kat hebben?

Extra maatje

Een huisdier kan echt een extra maatje in huis zijn; iemand die er altijd voor je is (om lekker tegenaan te kletsen, ook al zegt ‘ie niets terug), die je nooit veroordeeld en die je kunt vertrouwen. Tegelijk geeft een kat of hond je ook iets om voor te zorgen.

Gezond

Heb je al kinderen en vindt je dat druk genoeg in huis? Overweeg toch die kat of hond. Kinderen leren veel van het zorgen voor Tijgertje of Max, dus ook voor hen is een huisdier goed. En heeft je partner een hond, dan is het ook nog eens gezond voor je om af en toe te wandelen. Dus stop met mopperen en ben blij met je nieuwe wollige huisgenoot…!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Zoek je trouwaccessoires voor je hond? Ga naar Funky Dogs

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation