Gezocht voor documentaire: video’s van trouwspeeches!

Beste lezer(es), bruid, bruidegom, getuige/vriend/familie van het bruidspaar, een van Nederlands’ bekendste en gerespecteerde film- en documentairemakers Paul Ruven (bekend van de films ‘Filmpje’, ‘Het baombardement’ en ‘Ushi must marry’ 😊, videoclips voor o.m. Andre Hazes en Marco Borsato en de documentaires Wibi Soerjadi en Marco de weg terug) gaat op huwelijkspad!

Gezocht voor documentaire: video’s van trouwspeeches!

Documentaire over trouwspeeches


Dat wil zeggen dat hij een documentaire gaat maken over BRUILOFTEN in Nederland maar dan vooral over de SPEECHES door getuigen, familieleden en/of vrienden.

Heb jij videomateriaal van een of meerdere geweldige, ontroerende, hilarische en/of zelfs gênante huwelijktoespraken, dan zijn wij daar heel nieuwsgierig naar!

Gezocht voor documentaire: video’s van trouwspeeches!

Documentaire van Paul Ruven over trouwspeeches


Paul zal de beelden niet gebruiken voor uitzending maar voor zijn research, dus ieders privacy is gewaarborgd. Mocht hij in een later stadium jouw beelden toch graag in zijn documentaire willen gebruiken, dan zal daar eerst toestemming voor worden gevraagd aan alle belanghebbenden.

Dus, heb jij de beelden waarnaar zij op zoek zijn, neem dan vooral contact met ons op!

Dat kan per mail: imcolanting@gmail.com , en daar kun je ook naartoe mailen als je nog vragen hebt. Wil je dat ik je bel, vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden.

Enorm bedankt alvast, namens Paul,
Imco Lanting, journalist/researcher
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation