Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fletcher Hotels neem trouwlocatie Kasteel Coevorden over

Fletcher Hotels heeft aangekondigd dat het Kasteel Coevorden heeft overgenomen, een historisch kasteel gelegen in het hart van Coevorden. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal voor Fletcher Hotels, dat hiermee zijn aanwezigheid in de regio versterkt en zijn portfolio van unieke trouwlocaties uitbreidt.

Kasteel Coevorden

Kasteel Coevorden, dat dateert uit de 11e eeuw, is een prachtig voorbeeld van middeleeuwse architectuur en biedt een betoverende setting voor diverse bruiloften. Het kasteel beschikt over 8 karakteristieke kasteelzalen, een sfeervol restaurant en een pittoreske binnenplaats. In het naastgelegen hotelgebouw bevinden zich 24 moderne hotelkamers waaronder een luxe bruidssuite met jacuzzi. Kortom, een perfecte locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Fletcher Trouwen

Fletcher Trouwen is verheugd om Kasteel Coevorden aan haar portfolio toe te voegen en kijkt ernaar uit om de rijke geschiedenis en unieke charme van deze locatie te behouden, terwijl het tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden biedt voor unieke bruiloften.

Nieuws op Trouwen | Kasteel Coevorden

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation