Een liefdevol nieuw jaar gewenst!

Het is oud en nieuw, een spannende dag! Over de hele wereld wordt vandaag het begin van een nieuw jaar gevierd. Een bijzondere tijd, die de wereldbevolking bindt.

Een liefdevol nieuw jaar gewenst!
Druk, druk, druk: tegenwoordig heeft niemand tijd. Tijd voor een goed gesprek, tijd om stil te staan bij elkaar, tijd nemen om écht met elkaar iets te delen… Door werkdruk en stress, een groot gezin of veel bezigheden komt het er vaak niet van. De tijd lijkt ook steeds sneller te gaan. Zo zitten we nog te bbq-en in de tuin, en dan is het ineens al kerstvakantie! Probeer komend jaar eens wat meer stil te staan, in plaats van alleen maar door te rennen en vliegen. Juist door af en toe pas op de plaats te maken, creëer je tijd en ruimte.

Een liefdevol nieuw jaar gewenst!

Hoopvolle tijd


Het is niet alleen een feestelijke tijd; als iedereen een goed voornemen heeft, is het direct een hoopvolle tijd. Iedereen kijkt immers uit naar liefde, geluk, vrede en een goede gezondheid. Dus als we met z’n allen een beetje ons best doen, ziet de wereld er hopelijk komend jaar weer een stukje beter uit.

Een liefdevol nieuw jaar gewenst!

Trouwen.nl wenst ieder een gelukkig nieuw jaar, vol liefde en geluk!Tekst: Daphne Doemges-Engelen


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation