Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De volgende Royal Wedding komt eraan!

We zijn nog maar net bijgekomen van de Royal Wedding van Meghan Markle en Prince Harry en de volgende staat alweer op de stoep. Namelijk die van Princess Eugenie en haar vriendje Jack Brooksbank. We lichten een tipje van de bruidssluier op.


Fotocredit: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Princess Eugenie en Jack Brooksbank

Na een jarenlange relatie besluiten ze eindelijk in het koninklijke huwelijksbootje te stappen: Princess Eugenie en haar partner Jack. Wie, zeg je? Het klopt dat het huwelijk minder aandacht krijgt dan die van Meghan en Harry, maar dat maakt het niet minder bijzonder. Ook dit huwelijk zal live worden uitgezonden op televisie. Ondanks dat blijft Eugenie heerlijk nuchter: “Het is zenuwslopend omdat je alles perfect wil doen, maar zodra je realiseert dat je voor altijd samen bent met de persoon van wie je houdt, maakt alles niets meer uit.” Aww!

Moderne bruid

Eugenie blijkt een hele moderne bruid te zijn. Ze wil dat haar hele bruiloft plasticvrij is, net zoals haar huis. Haar moeder helpt mee met de planning en ze heeft haar zus aangewezen als ‘bridesmaid of honor’. Bij Britse koninlijke bruiloften is het de traditie dat kinderen mini-bruidsmeisjes zijn, maar Eugenie breekt de traditie door bewust te kiezen voor een volwassen bruidsmeid. Volgens Eugenie’s zus Beatrice is dat niet altijd even gemakkelijk: “We zijn de eersten, er is geen protocol, we maken onze eigen regels. We zijn ook maar jonge vrouwen die een carrière proberen te bouwen en een privéleven proberen te hebben. Daarnaast zijn we ook nog prinsessen die het voor elkaar moeten boksen onder toeziend oog van het publiek.”

Bruidsmeisje kiezen

Dat Eugenie heeft gekozen voor haar zus als volwassen bruidsmeisje is in Engeland verfrissend en modern. In Nederland worden er weliswaar minder bruidsmeisjes gekozen, maar zijn we wel vrijer in onze keuze. Wie kies jij als bruidsmeisje en waarom?

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation