Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De nieuwste kledingtrends van 2019

Ook al heb je net de hipste collectie gescoord in je favoriete winkel, er staat alweer een nieuwe collectie voor de deur. De modewereld staat nooit stil.Volg je graag trends en wil je weten wat er in 2019 op het programma staat? Lees dan snel verder!


Fotocredit: FashionStock.com / Shutterstock.com

Hoge sokken in je schoenen

Deze trend zagen we al veel bij mannen: felgekleurde, hoogopgetrokken sokken in lage schoenen. Een vrolijk gezicht, vooral omdat de broekspijpen ook steeds net iets korter worden zodat je goed zicht hebt op de sokken. Ook onder de korte broek worden er gekke sokken gedragen, tot halverwege de kuit is de hype. In 2019 zien we ook sokken bij dames, bijvoorbeeld in de sandaal of bij hoge hakken. Show jij je sokken ook?


Fotocredit: FashionStock.com | Shutterstock.com

Lange jurken met printjes

Jurken en rokken van medium lengte zijn in 2019 ook weer overal te zien. De stof is heerlijk licht, zodat je in de zomer luchtig over straat kunt. De lengte is tot halverwege de kuit. Je ziet dus wel iets bloot (of die sokken), maar het blijft bescheiden. De jurken hebben een vrolijke print of gekke afbeeldingen, zoals of cactussen.

Oversized blouse met hoge hals

Terug van eigenlijk nooit weggeweest is de oversized blouse met een hoge halssluiting. In 2019 zul je vaak de uitspraak ‘less is more’ horen, waarmee bedoeld wordt dat je minder blote huid laat zien, maar dat deze kledingstukken wel erg sexy zijn.

Uitbundige sieraden

Hoor je dat gerinkel? Dat ben jij in 2019. Grote sieraden zijn echte musthaves. Asymmetrische oorbellen zijn hip en ook retro sieraden maken een comeback. Er worden veel ringen gedragen, vaak allemaal verschillend. Ook riemen met sieraden zien we veel in 2019, uiteraard wel goed gecombineerd met de rest van de outfit.

Grote of hele kleine tassen

Het nieuwe modejaar lijkt een beetje verdeeld op het gebied van tassen. Of je draagt een enorme shopper bij je (wel van een duur merk, natuurlijk) of je kiest voor het kleinste, schattigste tasje wat je kunt vinden. Beiden niet erg praktisch, maar wel heel hip.

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation