De mooiste mondkapjes voor bruid & bruidegom

Vanaf zaterdag 6 november geldt er een mondkapjesplicht in onder meer publieke binnenruimtes. In het gemeentehuis zullen jullie dus een mondkapje moeten dragen. Dat doe je natuurlijk dan wél in stijl!

Mooie mondkapjes bruiden


Mondkapjes zijn er tegenwoordig in allerlei stijlen en met mooie dessins. Als bruid wil je natuurlijk het liefst een mondkapje dat zoveel mogelijk past bij jouw gehele outfit. Gelukkig kan dat! Wat dacht je van een mondkapjes met panterprint in zachtroze? Ook toepasselijk: een mondkapjes met hartjes erop! Of neem er eentje met zachtroze bloemen als dit past bij de rest van jouw look.

Mooie mondkapjes bruidegom


Ook de bruidegom zal natuurlijk een mondkapje moeten dragen. Voor mannen zijn er meer dan genoeg stylish mondkapjes te koop. Zwart, grijs, bruin of donkerblauw… precies wat past bij zijn pak! Of kies voor een subtiel printje als je een effen mondkapje te saai vindt. Donkergrijs met witte stippen bijvoorbeeld.

Mondkapjes van modeontwerper Bas Kosters


Houd je van kleur en wil je een fashion statement maken? Neem dan een mondkapje van modeontwerper Bas Koster. Ze zijn kleurrijk en je moet er wel wat lef voor hebben! Op deze manier maak je van de nood een deugd om van jouw verschijning mét mondkapje iets speciaals te maken.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation