Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een Flashmob tijdens je bruiloft

Maurizio uit Namen heeft zijn vriendin Caroline op een wel heel bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Groot was de verbazing van zijn verloofde toen op het Engelenplein in Namen plotseling een groep dames begon te dansen op het nummer 'Marry You' van Bruno Mars. Na het dansen kwam Maurizio tevoorschijn met de ring. En natuurlijk zei Caroline ja. Bron: nieuwsblad.be

Wat is een flashmob?

Een flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden meestal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen, zoals social media. Het aantal deelnemers staat van te voren niet vast. Hoe meer deelnemers hoe succesvoller de flashmob.

Het ontstaan

De eerste flashmob werd al in 2003 georganiseerd in de New Yorkse wijk Manhattan door Bill Wasik, een redacteur van het blad Harper’s Magazine. In augustus van datzelfde jaar waaide het fenomeen de flashmob over naar de rest van de wereld en werd het langzaam maar zeker een trend. Bron: Wikipedia

Een flashmob tijdens op je bruiloft

Een trend die zich ook voorzette naar de huwelijksaanzoeken en bruiloften zelf. Zoals de Belgische Maurizio zijn vriendin ten huwelijk vroeg is natuurlijk super romantisch. Zeg daar maar eens nee tegen! Maar ook tijdens de bruiloft is een flashmob echt geweldig.

Hoe gaaf is het als de gasten jullie verrassen met een flashmob! Een mooi initiatief dat genomen kan worden door familieleden en vrienden, samen met de ceremoniemeester. Als jullie met de fotograaf op pad zijn voor de fotoshoot, oefent de ceremoniemeester met de gasten alvast voor het avondfeest.

En terwijl jullie 's avonds nietsvermoedend genieten van de bruiloft, komt de eerste gast op de dansvloer en begint te dansen. De één naar de ander volgt en al snel is de dansvloer gevuld. De feestelijke stemming is gelijk gezet!

De openingsdans

Maar ook jullie als bruidspaar kunnen de gasten verrassen door bijvoorbeeld de openingsdans plotseling over te laten gaan in een flashmob. Betrek een paar mensen in jullie ‘complot’ en oefen van te voren met ze. Nadat zij zich ook één voor één op de dansvloer begeven en met de groep meedoen, zullen andere gasten snel volgden. Let's party!

 

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation